poziek Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 ... ale Ty przeciez wiesz lepiej ... nie o to chodzi...deprecjonujecie hamownie i tyle...najczęściej robią to ci, którzy jej nie mają...w mniejszym stopniu ci, którzy mają inercyjną...obiążeniowcy wcale i tyle w temacie
spanky Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 ... ale Ty przeciez wiesz lepiej ... nie o to chodzi...deprecjonujecie hamownie i tyle...najczęściej robią to ci, którzy jej nie mają...w mniejszym stopniu ci, którzy mają inercyjną...obiążeniowcy wcale i tyle w temacie stary ... ale jacy Wy ? po co mi hamownia ? ... nikt tutaj nie deprecjonuje hamowni , tylko nie mozna jej traktowac jako wyroczni ... opanuj sie i przeczytaj dyskusje od poczatku .... koniec OT z mojej strony ...
poziek Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 tylko nie mozna jej traktowac jako wyroczni ... przeczytaj to: Co do tematu to zawsze lepiej jest zrobić diagnostykę silnika i pomiar na hamowni przed softem jak i tuż po wychwyć sens swym błyskotliwym umysłem
poziek Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 tylko na tej samej oczywiscie :gwizdanie: taaa choć jeden wychwycił o co biega
Buba Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 wiesz, zawsze mozna pojechac do VTG i tam na ciebie patrza i wiedza jaki ci wykres zrobic zebys byl zadowolony
slodki79 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Jaworzno-Gliwice-Tychy-Gliwice-Jaworzno conajmniej 250 km, J-no - W-wa 280x2 . Zgadza się połowę bliżej ale wszystko w jednym miejscu więc czasowo chyba się kalkuluję, pozatym cena wysoka jak dla mnie w Tychach. Zobaczymy ile powie Rogalotti Kolego Aligator zrobi Ci to w Gliwicach nie musisz jeździć aż tyle
KACPER1_2005 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Kolego Aligator zrobi Ci to w Gliwicach nie musisz jeździć aż tyle Wszystko w jednym miejscu w Gliwicach Pytałem telefonicznie i zrozumiałem że chip w Tychach a na hamownię przed i po trzeba do Gliwic, już nie wiem
H4mm3R Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 pozatym cena wysoka jak dla mnie w Tychach. Zobaczymy ile powie Rogalotti Drogo czyli ile? W Tychach jest hamownia dla FWD a w Gliwicach dla Q
slodki79 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Kolego Aligator zrobi Ci to w Gliwicach nie musisz jeździć aż tyle Wszystko w jednym miejscu w Gliwicach Pytałem telefonicznie i zrozumiałem że chip w Tychach a na hamownię przed i po trzeba do Gliwic, już nie wiem Umawiasz się i jedziesz do Gliwic,tam Wojtek sprawdzi Ci logowaniem motor i na hamowni wszystko ustawi pod nowy program Ja i wielu innych tak mieliśmy,łącznie z korektą
KACPER1_2005 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 pozatym cena wysoka jak dla mnie w Tychach. Zobaczymy ile powie Rogalotti Drogo czyli ile? W Tychach jest hamownia dla FWD a w Gliwicach dla Q 1400 Kolego Aligator zrobi Ci to w Gliwicach nie musisz jeździć aż tyle Wszystko w jednym miejscu w Gliwicach Pytałem telefonicznie i zrozumiałem że chip w Tychach a na hamownię przed i po trzeba do Gliwic, już nie wiem Umawiasz się i jedziesz do Gliwic,tam Wojtek sprawdzi Ci logowaniem motor i na hamowni wszystko ustawi pod nowy program Ja i wielu innych tak mieliśmy,łącznie z korektą Dzięki kolego to jest konkretna informacja tylko ta cena
NYNA Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Jak chcesz mieć taniej to się zapisz na grupowe i wtedy cena jest niższa proste.
mystic.pl Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Dokładnie, jest teraz grupowe u rob555 w Tune-Up z tym, że lista już zamknięta i cena 700 zł za AVF z Q to jak prezent od mikołaja
KACPER1_2005 Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 czyli znowu się spóźniłem szkoda bo za 7 paczek to faktycznie jak prezent od Mikołaja Może następnym razem się uda - jak będziecie coś organizować to proszę dajcie znać jestem chętny
leewang Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Ja też jestem chętny jak będzie organizowana następna lista mogę dojechać na śląsk lub gdzieś w Krakowie
krzysieksc83 Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Też bym był chętny na wirusa do mojej:) Może ktoś zorganizuje w najbliższym czasie jakąś grupówkę na śląsku?
kamilos_zelo Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 może trzeba założyć oddzielny temat na to? bo i ja byłbym chętny na wirusa ale gdzieś na lubelszczyźnie, ew. blisko tak do 200km od LBN-u
krzysieksc83 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Byłem dziś u aligatora dowiedzieć się o wirusa do swojej niuni i zapytałem się o zbiorowy chip-tuning w najbliższym czasie. Powiedział że jeśli znajdzie się grupa minimum 10 chętnych na 100% to można by coś pomyśleć w drugiej połowie czerwca. Więc można by zrobić listę jakąś co wy na to<??>
KACPER1_2005 Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Byłem dziś u aligatora dowiedzieć się o wirusa do swojej niuni i zapytałem się o zbiorowy chip-tuning w najbliższym czasie. Powiedział że jeśli znajdzie się grupa minimum 10 chętnych na 100% to można by coś pomyśleć w drugiej połowie czerwca. Więc można by zrobić listę jakąś co wy na to<??> Oczywiście jestem zainteresowany
Rekomendowane odpowiedzi