aju Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 dla mnie straszna sztuka... W jakim sensie? Hamownia sama w sobie, czy obsługa? :gwizdanie: to i to
Dev Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 kto w chwili obecnej najlepiej ogarnia w PL benzyne w Q ?????
Buba Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 sluchajcie, gdzie w wawie mozna shamowac quattro?? MR MOTORS MASTERS TUNING (chyba) KREATOR MOCY (najmniej sensowna hamownia) UNITRONIC http://ecu-performance.com.pl/hamownia/
kusiek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 kogo polecacie do chipa w krakowie ?
Buba Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 kogo polecacie do chipa w krakowie ? a pocztales chociaz jedna strone tego tematu?
kusiek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 czytałem pare stron ale nie doszedłem do niczego konkretnego...
Pucek Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 czytałem pare stron ale nie doszedłem do niczego konkretnego... compsport, ale najlepiej pojechać do Bielska
lele1122 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Witam mam pytanie czy wie ktoś gdzie w gdańsku jest najbliżej jakaś hamowania ? najlepiej nie daleko Gdańsk-Brzeźno, pozdrawiam
Dev Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Witam mam pytanie czy wie ktoś gdzie w gdańsku jest najbliżej jakaś hamowania ? najlepiej nie daleko Gdańsk-Brzeźno, pozdrawiam :polew: :polew: :polew: http://www.tune-up.pl/
miro_x Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 a co chcesz zapchać ten samochód na hamownie? Przecież masz w Gdańsku tunera pod nosem
Tobi_one Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 co możecie powiedzieć na temat firmy Compsport w Łodzi na Piłsudskiego :?? robił ktoś z Was już u nich program :?: warto robić u nich program i w ogóle modyfikacje :?: jak sprawa z cenami podług innych firm itp rzeczy :?: dzięki serdeczne za odpowiedz
jnx Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 widziałem 'ich' ibize na piłsudskiego to taki batory poleciał że hoho :-)
Tobi_one Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 widziałem 'ich' ibize na piłsudskiego to taki batory poleciał że hoho :-) tzn. ?
rob555 Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 Compsport to marka sama w sobie. Jesli maja oddzial to tez pilnuja by jakosc nie spadala. Mozesz smialo do nich udezac
bish - kopt Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 widziałem 'ich' ibize na piłsudskiego to taki batory poleciał że hoho :-) tzn. ? a u stefana batorego co z komina leciało i w jakiej ilości ?
Tobi_one Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 widziałem 'ich' ibize na piłsudskiego to taki batory poleciał że hoho :-) tzn. ? a u stefana batorego co z komina leciało i w jakiej ilości ? a ja wiem z historii byłem cienki hehe a co powiecie o v-tech, ale chodzi mi głównie o oddział w Łowiczu :?: bo ten w Krakowie chyba trzyma poziom prawda :?:
aju Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 a co powiecie o v-tech, ale chodzi mi głównie o oddział w Łowiczu bo ten w Krakowie chyba trzyma poziom prawda chłopie poczytaj trochę...
Tobi_one Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 a co powiecie o v-tech, ale chodzi mi głównie o oddział w Łowiczu bo ten w Krakowie chyba trzyma poziom prawda chłopie poczytaj trochę... może nie zrozumiesz, ale nie mam czasu na szukanie, gdzie temat ma 64 strony, dlatego spytałem żeby ktoś ogarnięty mi odpisał poprostu na pytanie
Janek1979 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Witam!!! Ja Ci smiało polecę chłopaków z vtech w Łowiczu, zrobiłem u nich 3 auta firmowe i jedno prywatne. Moje odczucia: Auta mają ładne przyrosty, można sobie zarzyczyć chip wg własnej koncepcji i tak tez zrobią. Co dla mnie ważne: Auta nie dymią jak powariowane Spalanie delikatnie spadło przy normalnej jezdzie podejscie do klienta elastyczne można byc przy wszystkim co jest robione przy aucie nie ma limitu hamowań na rolkach na zadawane pytania co będzie zmienione i jakie efekty przewidują uzyskasz precyzyjna odpowiedz na wykonana usluge dostaniesz gwarancje pracuja na sprzecie CMD (czytalem, ze to górna pólka) Generalnie ja nie mam żadnych zastrzeżeń, najlepiej podjedź pogadaj i podejmiesz decyzję. Jak zmienie auto to tez u nich zrobię. Pozdrawiam ziomków
Rekomendowane odpowiedzi