wustyle Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 a wiec niedlugo rusza nowy projekt jedkera z wwo, w ktorym mam zaszczyt brac udzial zostalem poproszony o nagranie gitar na plyte w linku ponizej mozecie posluchac singla (niestety jest to wersja bez gitar) mysle, ze plyta namiesza na wakacjach w calej polsce zapraszam do odsluchu http://www.myspace.com/monopolzodiak
wustyle Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 pelen luz, krytyka mile widziana
Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 takie trochę jak "będę brał Cię... w aucie..." nie moje klimaty muzyczne ale myślę, że zrobi karierę w barach i klubach
wustyle Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 bo to ta sama ekipa co zrobila "bede bral cie w aucie"
Piechol Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 bo to ta sama ekipa co zrobila "bede bral cie w aucie" kojarzę, kojarzę
piotrcar Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 bede bral cie w aucie to jest hicior
Azunia Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 nie jest złe, ale może wersja z gitarami będzie bardziej porywająca
soolek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Hmmm, Może trochę namieszać, ale czegoś jej brakuje, tylko jeszcze nie wiem czego ... Najgorsze, według mnie, że głos wokalisty zalatuje Stachursky'm. Dla mnie osobiście jest to lipa, ale gusty muzyczne w Polsce mamy, jakie mamy i Stachursky robi "karierę", więc może będzie to atutem. Pasowałoby tu trochę dorzucić jakiegoś jaja/zgrywu itd. (żeby zrobić coś w stylu "w aucie" czyli coś innego). I trochę głos wokalistki jest za delikatny - gdyby się czymś wyróżniał ... Może np. jakimś lekkim fałszowaniem albo ... Sorry, głośno myślę. W takiej wersji jak teraz to piosenka może przejść bez echa. Jak coś zmienicie, albo pojawi się wersja ostateczna (i trochę się poprawi), to mogę ją lansować w SWOIM AUCIE ... Tak słucham już 4 raz i po wsłuchaniu się w słowa, to jest całkiem całkiem. Czyli musicie ją puszczać często i gęsto, żeby słowa wpadły do głowy. Powodzenia PS Pogadaj z organizatorami zlotu letniego - może wezmą ja jako HYMN
Buszek Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 jak dla mnie to tez takie sobie tez nie moj klimat, ale zycze powodzenia i zlotej plyty
Iverson Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 będzie się sprzedawać , w moim słowniku to tzw "j**nięta piosenka" ale będzie kox , wpada w ucho, prosty refren , hicior gicior na melanżu hyhy
Dibo Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Kiedyś siedziałem w kulturze HH i to bardzo. Tylko że to było w czasie Paktofoniki, 3H/Warszawskiego Deszczu, WYP3, Fenomena, Kalibra 44, starego Slums Attacka itd. Czyli fajne dawne czasy ale niestety z czasem zrobiła się komercha Co do kawałka to typowy lajtowy, wpadający w ucho komercyjny przyszły hit Radiostacji i Eski.
Kowi87 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Mi sie nie podoba, i tego raczej pod HH bym nie wpisał Sam refren jest wpadajacy w ucho ale mogliście reszte jakos do HH sprowadzić, bo tak to dokładnie jak koledzy wyzej można to porównać do stachurskyego Ale dopieszczone bedzie rzadzić na vivie
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 pierwsze bity od razu zdradzają adresatów numeru - typówka na wakacyjne namiotowe dyskoteki. Już słyszę, jak leci na plaży w Mielnie... Jak już się wcześniej koledzy wypowiedzieli - lekki, wpadający w ucho rytm, utrzymane w konwencji "W aucie" i zapewne teledysk też będzie podobny;p (czyt.: d*py, samochody, alkohol);D Czekam teraz na singiel z gitarą BTW - może zbierzemy się w jakąś ekipę na forum i nagramy coś w podobie? Będziemy mieli klubowy band, rozbrzmiewający na bałtyckich plażach
wustyle Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 zapewniam Was, ze wersja z gitara (bez sciemy czy jakiegos tam chwalenia sie) jest o wiele lepsza jest inaczej zmiksowana taki byl zamysl, lekka wakacyjna muza, prawie dam glowe, ze bedzie rzadzic jak to mowi jedker "tam od plaz helu, po miedzyzdroje" nagrywamy teraz cover pewnej wokalistki - jest mega jazda no i jak dobrze pojdzie zobaczycie mnie w clipie i oczywiscie, ta plyta to nie HH
Flyer Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 a wiec niedlugo rusza nowy projekt jedkera z wwo, w ktorym mam zaszczyt brac udzial jedker? to ten kumpel popka?
Flyer Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 madafaka, nie obraz sie, ale kiedys kumpel w pracy w charakterze rozrywki pokazal mi jakis teledysk "popka" - co za masakra pozniej wyguglalem ich wywiad - popka i jedkera - co za betony
wustyle Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 nie obraze sie bo niby za co jedker jest ok, znam go bardzo dlugo, popek... no coz... nie komentuje, choc osobiscie nie znam
Flyer Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 jesli jest ok, to niech lepiej sie odczepi od tego koksa
Rekomendowane odpowiedzi