Kowi87 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Gdyby nie słabe zdjecia to mógłbym rzec że to nawet extra sie prezentuje
rafalekx Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Gdyby nie słabe zdjecia ostrość kurcze... bo same zdjęcia nie są złe, tylko sprzęt słaby i brak statywu ;( Dzięki
_Solar_ Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 to teraz zdradź nam co masz w planach za następnego moda
topor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no!! w koncu jakies pozadne koło:D :kox:
rafalekx Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to teraz zdradź nam co masz w planach za następnego moda chyba lampki tył... i do wakacji chcę wykminić coś ze spryskami i samopoziomem może jeszcze halo w zderzak... lista jest dość długa, ale żeby coś zrobić trzeba mieć za co to zrobić no!! w koncu jakies pozadne koło:D :kox: dzięki! Ale powiem Ci że jednak te avuski z S6 8'' troszkę lepiej się prezentują niż 7,5'' (przynajmniej mi się bardziej podobają), są prawie idealnie równo z błotnikami A oponka 225 lekko naciągnięta na nie wygląda fajnie Ogromnych strat w przyspieszeniach nie zauważyłem, jedynie trochę wyrzuca z kolein i twardo jakoś tak ale zakręty
mrogal Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 samopoziomem powodzenia ... ;( może jeszcze halo w zderzak... no ja juz rezam z polifta powolutku :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 samopoziomem powodzenia ... ;( No ale wiesz ten taki oszukany, za 5 zł. Właśnie co do lampek tył... co byście polecili? Na LEDy nie ma co liczyć marne są, chyba że je przyciemnić, pomalować? A może coś z tymi moimi wykminić? jakaś folia? Co można wsadzić do srebrnego avanta? Tylko II lift?
Reniu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Moim zdaniem tylko II lift. Do sedana można znaleźć ładne lampki (np jak ma mcm00) a do avanta kicha...
mrogal Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 samopoziomem powodzenia ... ;( No ale wiesz ten taki oszukany, za 5 zł. Właśnie co do lampek tył... co byście polecili? Na LEDy nie ma co liczyć marne są, chyba że je przyciemnić, pomalować? A może coś z tymi moimi wykminić? jakaś folia? Co można wsadzić do srebrnego avanta? Tylko II lift? za 5 pln zdradz mnie na priv? a co do lampek to kiszka jest jak chcesz odmolodzic to lift tak to kiszka panie narazie...
_Solar_ Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 ciekaw jestem czemu ten klekot "xenkiem" nie świeci
rafalekx Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Opublikowano 1 Maja 2009 Nie dobijaj mnie Będzie świecił tak jak kiedyś, ale po założeniu sprysków
topor Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 no no no:D nowe fotki mega kox. napisałbym cos ale nie bede słodzil;p po prostu ładny avant;)
Kowi87 Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Rafalekx pokazuj starego nowego mokrego zenona :kox:
Rekomendowane odpowiedzi