Kowi87 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Gdyby nie słabe zdjecia to mógłbym rzec że to nawet extra sie prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Gdyby nie słabe zdjecia ostrość kurcze... bo same zdjęcia nie są złe, tylko sprzęt słaby i brak statywu ;( Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janjazda Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 zacna furka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 to teraz zdradź nam co masz w planach za następnego moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no!! w koncu jakies pozadne koło:D :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to teraz zdradź nam co masz w planach za następnego moda chyba lampki tył... i do wakacji chcę wykminić coś ze spryskami i samopoziomem może jeszcze halo w zderzak... lista jest dość długa, ale żeby coś zrobić trzeba mieć za co to zrobić no!! w koncu jakies pozadne koło:D :kox: dzięki! Ale powiem Ci że jednak te avuski z S6 8'' troszkę lepiej się prezentują niż 7,5'' (przynajmniej mi się bardziej podobają), są prawie idealnie równo z błotnikami A oponka 225 lekko naciągnięta na nie wygląda fajnie Ogromnych strat w przyspieszeniach nie zauważyłem, jedynie trochę wyrzuca z kolein i twardo jakoś tak ale zakręty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 samopoziomem powodzenia ... ;( może jeszcze halo w zderzak... no ja juz rezam z polifta powolutku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 samopoziomem powodzenia ... ;( No ale wiesz ten taki oszukany, za 5 zł. Właśnie co do lampek tył... co byście polecili? Na LEDy nie ma co liczyć marne są, chyba że je przyciemnić, pomalować? A może coś z tymi moimi wykminić? jakaś folia? Co można wsadzić do srebrnego avanta? Tylko II lift? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Moim zdaniem tylko II lift. Do sedana można znaleźć ładne lampki (np jak ma mcm00) a do avanta kicha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 samopoziomem powodzenia ... ;( No ale wiesz ten taki oszukany, za 5 zł. Właśnie co do lampek tył... co byście polecili? Na LEDy nie ma co liczyć marne są, chyba że je przyciemnić, pomalować? A może coś z tymi moimi wykminić? jakaś folia? Co można wsadzić do srebrnego avanta? Tylko II lift? za 5 pln zdradz mnie na priv? a co do lampek to kiszka jest jak chcesz odmolodzic to lift tak to kiszka panie narazie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Nowe foteczki w 1 poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 ciekaw jestem czemu ten klekot "xenkiem" nie świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Nie dobijaj mnie Będzie świecił tak jak kiedyś, ale po założeniu sprysków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 no no no:D nowe fotki mega kox. napisałbym cos ale nie bede słodzil;p po prostu ładny avant;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 topor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Eleganckie fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakul Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 zapraszam do gangu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Rafalekx pokazuj starego nowego mokrego zenona :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi