Hugo Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 (...) Ze stolycy jadą jeszcze Krzyniek Tom77 Poziu Lukas Kaśka Malik spankey Specu Kokos (...) Może ktoś jeszcze z tej grupy do nas dołączy :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: Spankeyowie też śmigają
oZiX Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Suli chciałeś się pochwalić swoją zacną osobą czy mi się tylko wydaje ?? Poczułem się malutki a nie lubie tego :ranting1: :baseball:
Flyer Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ja pierd.... , jadę przepisowo. My tez A na powaznie - dostosujemy tempo, ale raczej 110 to sie wlec nie bedziemy
oZiX Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ja pierd.... , jadę przepisowo. My tez A na powaznie - dostosujemy tempo, ale raczej 110 to sie wlec nie bedziemy przepisy pozwalają na autostradzie do 139,9 :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ja pierd.... , jadę przepisowo. My tez A na powaznie - dostosujemy tempo, ale raczej 110 to sie wlec nie bedziemy przepisy pozwalają na autostradzie do 139,9 :gwizdanie: :polew:
nike21 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 A Główna z Lechicką na tym odcinku to nie stoją czasem w permanentnym korku ta trasa którą napisałem jest przejezdna zawsze i o każdej porze ewentualnie Lechicka za wiaduktem może się korkować bo tam w tej chwili robią z 2 pasów 4 ale o 10 rano w piątek powinna być przejezdna
Bieniek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 A Główna z Lechicką na tym odcinku to nie stoją czasem w permanentnym korku ta trasa którą napisałem jest przejezdna zawsze i o każdej porze ewentualnie Lechicka za wiaduktem może się korkować bo tam w tej chwili robią z 2 pasów 4 ale o 10 rano w piątek powinna być przejezdna Ja tam zawsze na korek trafiam....czy to piatek,soboty czy niedziela
nike21 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2009 na dojezdzie Nowymi Zawadami do Lechickiej zawsze stoi kilka aut ale nigdy nie stalem dluzej jak 5 min i to w godzinach popoludniowych (15-16). Lechicka tez do pustych nie nalezy ale nie ma tragedii... mozna tez za mostem skrecic w lewo na 1. swiatlach w Serbską, dojechac do Naramowickiej i w Naramowicka w prawo... dojazd w/g mapki od dolu
Suli Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 na dojezdzie Nowymi Zawadami do Lechickiej zawsze stoi kilka aut ale nigdy nie stalem dluzej jak 5 min i to w godzinach popoludniowych (15-16). Lechicka tez do pustych nie nalezy ale nie ma tragedii... mozna tez za mostem skrecic w lewo na 1. swiatlach w Serbską, dojechac do Naramowickiej i w Naramowicka w prawo... dojazd w/g mapki od dolu I to by była chyba najlepsza opcja A skrzyżowanie Lechickiej z Serbską nie jest rozgrzebane :?: Bo Lechicką na jakimś odcinku w tamtych okolicach mieli poszerzeać
spanky Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 (...) Ze stolycy jadą jeszcze Krzyniek Tom77 Poziu Lukas Kaśka Malik spankey Specu Kokos (...) Może ktoś jeszcze z tej grupy do nas dołączy :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: Spankeyowie też śmigają nie wiem czy sie zdecyduje z nimi jechac ... przeciez to obciach przez poł Polski ... :polew:
spanky Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 spanky, na 8 w strykowie bedziesz? a na ktora mam byc .... ? czy 8-na to godzina zbiorki w Strykowie ?
Suli Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Spanky - możesz z nami jechac od Warszawy/ Piaseczna :naughty: :kox:
spanky Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Spanky - możesz z nami jechac od Warszawy/ Piaseczna :naughty: :kox: no jasne i bede czekal na Was po drodze .... :polew:
Suli Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Z tym Twoim traktorkiem :naughty: Ty chyba sobie kpisz :polew:
spanky Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Z tym Twoim traktorkiem :naughty: Ty chyba sobie kpisz :polew: jest takie powiedzenie... "Co z tego że pod maską gwizda jak za kierownicą pi..a" .... :polew: p.s jesteś nieświadomy mocy TDI
spanky Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 A Ty chyba :naughty: bede nadrabial jak bedziesz tankowal .... :polew:
Flyer Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 A na powaznie, to ruszamy o 7 z ursynowa, wiec do Piaseczna bedziemy leciec moment.
Adas Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 o ktorej bedziecie w Strykowie ? kolo 10 ?
Rekomendowane odpowiedzi