MatiRzeszow Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam ! Moze ktos ma namiar skad takie cos wziąć i ile moze kosztowac ? mysle ze do czarnego autka z pełnym pakietem chromu siadła by idealnie
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Równie dobrze na zdjeciu moze to być folia samoprzylepna, mi to sie nie podoba, w przypadku tego konkretnego auta na zdjeciu brak odniesienia dla tego chromu
Dibo Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ciekawie to wygląda tak inaczej Ori tego raczej nie dostaniesz także będziesz musiał sam sobie pochromować. Poza tym ze względu na miejsce będzie Ci się strasznie brudziła także przemyśl to
variocustoms Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Nie rób wioski kolego !!!! jak już to pod kolor dokładkę ew. czarny mat ORI tzw. nie malowana, lepiej na klapę zamontować alu listwę, szukaj na www.ebay.de
ba$ior Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ale ...... !! Nie wstydzisz się zadawać takich pytań ?? To jest forum Audi A4 a nie Lanosa... bez przekleństw proszę
antonio Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 nie podchodzi mnie to z tyłu przecież nie ma chromów więc z czym ma to współgrać
Pietka Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Tez jestem na nie - ale jak sie chlopakowi podoba ... to czemu nie
wentyl Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 ja bym machnął w kolor auta i super :good:
Dibo Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ja bym machnął w kolor auta i super :good: Pod kolor każdy maluje. A jezeli ten chrom będzie takiej jakości jak obudowy lusterek In Pro to może być kosa
oZiX Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 ja bym machnął w kolor auta i super :good: to wtedy będzie wyglądało jak w serii ...
Rekomendowane odpowiedzi