wojtas-audi Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 w dieslu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 i na gazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 na gazie..Dzodzo już się umówił do Rogala- ma pierwszy raz wkładać chipa do trucka w gazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 dzodzo zdradzil mi ze kupuje nyske na budowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 mowi ze pustaki bedzie nia wozil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 buraKI eheeeh chce to dac w piguly mam ori gdzies tam w piwnicy ale nie mam czasu na to a co to jest rozebrac sderzak wlorzyc cooler BANAL debil potrafi to zrobic na parkingu - malo tego sprzedając to wiecej wyskuje niz zamieniajac sie wiedz frajer nie pier. mi tu :-) chce ktos calego moda niech napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ale o so cho..dzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 buraKI eheeeh chce to dac w piguly mam ori gdzies tam w piwnicy ale nie mam czasu na to a co to jest rozebrac sderzak wlorzyc cooler BANAL debil potrafi to zrobic na parkingu - malo tego sprzedając to wiecej wyskuje niz zamieniajac sie wiedz frajer nie pier. mi tu :-) chce ktos calego moda niech napisze No też miałem problemy z rozszyfrowaniem. Może jakiś ukryty przekaz? W sensie trzeba przeczytać od tyłu czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 :polew: no pewnie tak chce to co mam zamienic na serie czy tak trudno to zalapac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 aha o to wam chodzi hehe nie skumalem sprzedaje graty pozniej auto budowa rozpoczeta i nie potrzebuje auta ktorym mi szkoda przewozic cement czy pustaki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Auto już kupione, Dzo Dzo mówił że się pochwali później... Zdjęcie z ukrycia, auto strzegą 3 groźne psy i masa policji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 :polew: o nie a mial to byc sekret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 buraKI eheeeh chce to dac w piguly mam ori gdzies tam w piwnicy ale nie mam czasu na to a co to jest rozebrac sderzak wlorzyc cooler BANAL debil potrafi to zrobic na parkingu - malo tego sprzedając to wiecej wyskuje niz zamieniajac sie wiedz frajer nie pier. mi tu :-) chce ktos calego moda niech napisze No też miałem problemy z rozszyfrowaniem. Może jakiś ukryty przekaz? W sensie trzeba przeczytać od tyłu czy coś? Osikać monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 poszło info na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Suczki nie sprzedaje bo jak dowiedzialem sie ile ktos by mi dał to wole nic jezdzić a pozniej go oddac na złom wiedz rezamy dalej ADAŚ BOJ SIE DZO-DZO powraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Co teraz jest na liscie modow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Co teraz jest na liscie modow ? FMIC ponad maske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 nie no co wy tam to to było jakiejś nie porozumienie hehehe ale przynajmniej było śmiesznie teraz srodek :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Czyli co zmieniasz srodek na jakis jasny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 tylko zebys znowu drutem nie pogardził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi