MAGIC87 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 nawet z kombi przerobił na sedana i poszedł w Biały kolor... szkoda ze bez czarnego dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Dżo-Dżo is BLACK... nie wiem dlaczego tak przeczytałem :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 ale jestescie wsiury aha i dzis juz zamontowany ktorys tam z koleji rns - i za***ista antena - na bank adas jej nie masz jutro dam jej numery ale jest kox w serwisie 988 zł :-) to tyle tymek co 1/5 twojego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 to tyle tymek co 1/5 twojego auta tongue4 zatankowana do pełna + OC i AC na 12 miesiecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 ale nie kupiona na raty od taty :gwizdanie: dżodżek obraziłeś mnie nie wiem czy ci sie to będzie opłacać :gwizdanie: :tongue4: :tongue4: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Dzo pokazuj nowe graty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Obnaż tego hebla my traktory musimy trzymać sie razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 ale jestescie wsiury aha i dzis juz zamontowany ktorys tam z koleji rns - i za***ista antena - na bank adas jej nie masz jutro dam jej numery ale jest kox w serwisie 988 zł :-) to tyle tymek co 1/5 twojego auta I tak moja audika jest najlepsza :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 dzo dzo ostatnio sporo rezał..szukał i szukal..kombinował gdzie tu powiesić..: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 No przeciez Kombi wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Daj fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Dzo ja bym nic tym frędzlom nie pokazywał :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acerosss Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 osobiscie widzialem i faktycznie ladnie wyglada:D a spotkalismy sie chyba u OSKIKOM (klient) pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Cholera wie czy to on jak fotek nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 pokaz ta koze głowa w nadkole ci ostatnio sie miesciła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 no ja to bym pomału zamykał :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 kupiony sprzedany ?[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 20:14_________________________________________________ no ja to bym pomału zamykał :kox: miałeś kupować ale czy w końcu doszło do dealu ? 30 min temu był deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi