Tomasz Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 zakładaj takie jak u mnie czyli H&R , masz komfort i dobra glebe :polew: dla Ciebie i połowy ludzi z forum to nie gleba.... 4 cm od serii wystarcza ale widziałem jak WHY ME meczył sie jadac do bukowiny to ja pierd..... bo to nie gleba, Ty masz delikatnie zmodyfikowane zawieszenie:decayed:, ja się nie męczyłem jadąc do Ostrowa:whistling:
WhyMe? Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Że ja się męczyłem? Przytarłem tylko pod samym hotelem
puzonX Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Z tego co widzę data dodania już dość stara wiec możliwe że znacie ale mimo wszystko...
MAGIC87 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 nie widzialem +1... ale ktos wymodził:shock3:
kon97-72 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 serio nie widzieliście tej S4? dośc sławna b5 nikolasa ze sportmile
Tomasz Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 serio nie widzieliście tej S4? dośc sławna b5 nikolasa ze sportmile kolego odkryłeś internet czy jak?, ten link zna nawet mój syn który ma 19 miesięcy:grin:
michal_g84 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 ja też nie widziałem a tak na serio każdy łacha drze bo widzieliśmy tego samego dnia jak to było opublikowane. Przecież Częstochowa o mocy wie wszystko, a o rezaniu RNS-E, pełnym FIS-ie itp to jesteśmy kompletnymi "lajkonikami" (żeby nie było szydery cytat użyty z pełną świadomością)
Piotrek98igo Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 dokladnie tak jak michal pisze
kon97-72 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 no też coś mi nie pasowało, że o niej nie słyszeliście. Czułem szydere
puzonX Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 ostatnio jestem wyczulony na źle zaparkowane auta na SC/SCZ ale tym razem - wybaczam
MAGIC87 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2014 ostatnio jestem wyczulony na źle zaparkowane auta na SC/SCZ ale tym razem - wybaczam to auto jest dobrze zaparkowane, To jest parking dla klientów baru przydrożnego. mozesz być wyczulony, ale i tak SKL rządzi:decayed:
puzonX Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 ostatnio jestem wyczulony na źle zaparkowane auta na SC/SCZ ale tym razem - wybaczam to auto jest dobrze zaparkowane, To jest parking dla klientów baru przydrożnego. mozesz być wyczulony, ale i tak SKL rządzi:decayed: wystarczy na 5 min wyjść z biura i mam:
olek_je Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Tylko atramentu nie wypij w tym biurze. ?
Rekomendowane odpowiedzi