puzonX Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 pierw znajdz dobrego mechanika, bo pewnie z twoim turbem wszytsko ok... już byłem na warsztacie i z diagnostą gadałem. tylko że oni sami nie robią tylko wysyłają. a wiadomo to podnosi koszty i wydłuża naprawę... nowa za droga, regenerowana z allegro to loteria, używek w dobrym stanie i racjonalnych $ mniej niż wody na pustyni. jedyne wyjście robić swoją w dobrym warsztacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ta wysylka mocno podniesie koszta naprawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonX Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 słowa członka forum - mAti_brd z maja tego roku "pisałem na forum ale widocznie nikt nie posiada na sprzedaż a kupić używkę w dobrym stanie graniczy z cudem jak mam kupić używkę z luzem na wirniku to już lepiej regenerować przynajmniej jest 12 miesięcy gwarancji gość w Stalowej regeneruje turbiny dla serwisów boscha u niego kompletna renowacja 800zł a a serwis boscha za pośrednictwo woła 1200zł mają czysty zysk (turbo od brd to raczej chodliwy towar)" i właśnie o takiej wysyłce mówiłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 puzon Ty masz BRD? szczerze to odradzam regenerowane dmuchawki, jak już to kupić nowy środek produkowany przez fabrykę. Koszt 600-800zł. Wtedy jest pewność że to pochodzi, regeneracje 2/10 się udają a potem znowu warsztat, ponowna gwarancyjna regeneracja i dalej niema pewności a auto ciągle u mechanika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonX Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 tak - BRD. tylko pytanie gdzie i u kogo się o takie rzeczy pytać.. prawdopodobnie w pon auto idzie na warsztat i dobrze by było mieć jakiś sprecyzowany plan działania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 tak - BRD. tylko pytanie gdzie i u kogo się o takie rzeczy pytać.. prawdopodobnie w pon auto idzie na warsztat i dobrze by było mieć jakiś sprecyzowany plan działania.. Napisz do djim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 robim spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buchcio080 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Postaram się też przybyć jak zdarze z Chorzowa wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 siema gdzie u nas mozna cos proszkowo pomalowac chodzi mi o zaciski i oslony tarcz, moze tez felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buchcio080 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 W konopiskach jest taka firma ---------- Post dopisany at 09:05 ---------- Poprzedni post napisany at 09:03 ---------- Nie pamiętam adresu :/ i w Częstochowie gdzieś w bliskiej okolicy więzienia. Na przedłużeniu katedralnej. Prostuja i malują felgi. To może i zaciski tez zrobią ---------- Post dopisany at 09:05 ---------- Poprzedni post napisany at 09:05 ---------- A gdzie w czewie dostane lakier zaprawkowy z pędzelkiem? ---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:05 ---------- Będzie ktoś dziś na spocie? na ostatni nie zdążyłem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Siema panowie. Dział będzie spokojny przejazd przez Częstochowe? Czy młyn przed jutrzejszym świętem. Bede leciał w kierunku Olkusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 bidzio1 zmień dilera albo bierz połowę bo ni cholery Cię nie rozumiem, przed weekendem zwykle jest więcej samochodów więc przed świętem pewnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 No ale wiesz może jakieś pielgrzymki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 W boże cialo d*py nie urywa. Smialo przelecisz. Tyle ze remonty na dk-1 w okolicy McDonald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Cześć, Mam sprawę - mam auto na oku z Częstochowy może chciałby ktoś podjechać i zobaczyć? Odwdzięcze się piwkiem Częstochowa, śląskie , Parkitka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 pany szukam dobrego lakiernika moze ktos kogos polecic maska do pomalowania bo lakier bezbarwny zaczla odlazic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buchcio080 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Proszę o radę. Jak będą wyglądać felgi z s8 z 1997 białe na a4 b6 granatowym?? Proszę o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 wrzuc fote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi