NUTI Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 hehehe nie mam inne ale kikson jest stwierdzam the besciak hahaa chlopaki ku.... co mi sie snilo dziś no nie mam pytan ----- Snilo mi sie ze Cicha zalogowala sie na tym forum ;( f*ck koszmary masz synu idz do spowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ale żeś się tej laski czepił ona tylko szukała przyjaciół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trynity00 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Więc zapowiada się ciekawy spocik :> Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 nie ma takiej opcji ban z miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 hehehe panowie do listy trzeba sectora dopisać jeszcze -- nutek gdzie jest ta lisa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 nutek gdzie jest ta lisa ? Lisa skończyła prace o 6 rano, po całej nocy miała dosyć Weź skopiuj i uzupełnij bo ja sie pogubiłem [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 13:11_________________________________________________1. Dzo-Dzo 2. Nuti 3. Norbi TDI 4. PiotrekIgo98 5. Sysiek 6. Wentyl 7. Kikson 8. Tomii 9. scrat 10. michal_g84 11. bArt4 12. Sector 13. Tymona4 Pewno kogoś pominąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafer Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Pewno kogoś pominąłem ...no, pewnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Spocik wypas frekwencja 100% oby tak dalej :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Troszke nowych osob bylo miejmy nadzieje ze takie spoty beda czesciej,i nasze grono stale bedzie sie powiekszac :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafer Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Hehe, popieram przedmówcę;D Nareszcie trochę was poznałem, no i oczywiście Pana NUTI'ego Na następny spocik już teraz się piszę i mam nadzieję że czas pozwoli zostać troszkę dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ja już w domku Spot MEGA KOXXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 no ja tez w domu ,mega spot to malo powiedziane,duzo nowych oby tak dalej i niespodzianka na hucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 joł ziomy!!! jak tam spot? fotki będą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Tez juz dawno w domu tylko kurcze byly male zaleglosci i musialem przeczytac co zescie na spamowali Fajnie fajnie bylo tylko ta ... piz*ziawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 dzięki za spota - fotki wstawie jutro - atmosfera jak zwykle miła była szkoda że impreza tak szybko się skończyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 no spocik super dzieki panowie ahhaahaha i panom policjantom podziekujemy hahahha moze oni tez po sluzbie maja a4 ? koledzy prosze o wrzucenie zdjeci ze spota :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Jako jeden z nowych chciałem Wam podziękować za spota! Szkoda, że nie mogłem z Wami jechać na "Kobre", ale niestety obowiązki (również obecne na spocie) wzywały... Nadrobię następnym razem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Jako jeden z nowych chciałem Wam podziękować za spota! Szkoda, że nie mogłem z Wami jechać na "Kobre", ale niestety obowiązki (również obecne na spocie) wzywały... Nadrobię następnym razem! no mamy nadzieje rodzina nam sie powieksza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 no a wiesz co sie dzialo po kobrze hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 podejrzewam że się działo i to niemało...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 ja to bylem w szkoku ze tylko 80 bylo kilka krech na poprawe humoru poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi