slaweq Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 poza pewnym , jest tam masa fajnych ludzi którzy mają wyprane mózgi tak jak ja miałem. ale spokojnie, każdy wkońcu wraca tutaj , niektórzy potrzebóją więcej czasu chorągiewki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 poza pewnym , jest tam masa fajnych ludzi którzy mają wyprane mózgi tak jak ja miałem. ale spokojnie, każdy wkońcu wraca tutaj , niektórzy potrzebóją więcej czasu chorągiewki... O co chodzi ? proszę jaśniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Jest takie powiedzenie, że ktos sie zachowuje jak chorągiewka na wietrze (czyt. często zmienia poglądy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Jest takie powiedzenie, że ktos sie zachowuje jak chorągiewka na wietrze (czyt. często zmienia poglądy) ja znam inne: tylko świnia nie zmienia poglądów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Norbi zmieniłem ten błąd w galerii myślałem że to twoja maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Kikson powrocił :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Tak czy owak zawsze się spotkamy na spocie, bo w końcu łączy nas marka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Norbi żyjesz bracie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Jest takie powiedzenie, że ktos sie zachowuje jak chorągiewka na wietrze (czyt. często zmienia poglądy) ja znam inne: tylko świnia nie zmienia poglądów ten drugi mi się podoba widzę spora frekwencje, ale większość aut z forum a4 club eu Witamy pana !Tommy z ełu P.S Po co założyłeś drugie konto u nas http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/tommy-u11700.html .Czyżby brak odwagi To jest chyba dobry kolega keżora - prawie codziennie odwiedza jego profil Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 strzala wlasnie wrocilem - furacz przywieziony p.s Hugo wielkie dzieki piotrek nie dalem rady dzis podjechac zwagowac golfa ale jutro mozemy sie skumać i zrobimy mega logi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 strzala wlasnie wrocilem - furacz przywieziony p.s Hugo wielkie dzieki Nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 strzala wlasnie wrocilem - furacz przywieziony p.s Hugo wielkie dzieki piotrek nie dalem rady dzis podjechac zwagowac golfa ale jutro mozemy sie skumać i zrobimy mega logi :-) a co przywiozłeś?? Golfa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tak czy owak zawsze się spotkamy na spocie, bo w końcu łączy nas marka A ty czego tu szukasz wielki Clubowiczu bezczelny jesteś, mysle że wiesz co mam na myśli Kolegi nie zgrywaj bo tu nie znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 dzodzo muszisz zrobic cos z ta habeta bo narazie lipa, wygrales ze mna raptem od dlugosc auta :kox: a ja mam sam soft :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 A ty czego tu szukasz wielki Clubowiczu bezczelny jesteś, mysle że wiesz co mam na myśli Kolegi nie zgrywaj bo tu nie znajdziesz uuuu widzę że ktoś sie tu nie lubi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 hehe o dlugosc auta oki nastepnym razem kreska i zobaczysz dlugosc auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 To jest Ogrodzieniec :?: Dobrze kojarzę Czy coś innego :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 jarko dowaliles teraz OLSZTYN to jest chlopie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 O ten Olsztyn http://pl.wikipedia.org/wiki/Olsztyn_(województwo_śląskie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NYNA Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Albo ten http://jurajskie.strony.pl/ms_olsztyn.html http://www.ludmilka.eszymon.eu/1/view_album.php?set_albumName=Zamek-w-Olsztynie-kolo-Czestochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi