michał69 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 herbata moją ci sprzedam turbine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Reniek, nie wiem czy wiesz jak wyglada taka turbina, oni czyscili kierownice czyli moduł sterujący a nie moduł w ktorym jest wirnik itd. Tamto sobie grzecznie leżało na półce. Opinia dwóch niezależnych mechaników jest taka że najprawdopodobniej spierdzielili coś przy składaniu turbiny albo rozkręcaniu, np walili młotkiem. [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 15:54_________________________________________________A zapłacić zapłące ale za montaż kolektora ssącego, za "czyszczenie" nie dam im grosza. Autem przyjechalem na kołach a teraz to tylko laweta. Więc nie poczuwam się do zapłacenia za usługę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 no to niezła kupa, a mogłeś mieć od AWX albo BRD i święty spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 No być może, nie byłem jak oni ci to czyslici. Ja tam jestem z nich zadowolony, ale też prawda że każdemu sie może zdarzyć potkniecie. Pech chciał ze to sie stało i sie tego nie odwróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 ARL to tu nie wchodzi herbata trzeba bylo gonic turbo moze za 300zl by poszlo a teraz to moze 100zl dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 kto u nas załatwia motula? i po ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 kto u nas załatwia motula? i po ile? z bmki tanio...dzisiaj widzialem 2 bociany idzie wiosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 kto u nas załatwia motula? i po ile? z bmki tanio...dzisiaj widzialem 2 bociany idzie wiosna Bocian jest symbolem plodnosci moze Ci cos przyniosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 kto u nas załatwia motula? i po ile? z bmki tanio...dzisiaj widzialem 2 bociany idzie wiosna Bocian jest symbolem plodnosci moze Ci cos przyniosia ooo calkiem mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 ooo calkiem mozliwe decayed z czego ty wyzywisz rodzine? chyba nie z logów Reniek widziany dzisiaj koło cmentarza na kulach około 18:05 Tea dobra bierz moje turbo za 1000 zł jak sie ugadalismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 to ja ci brd sprzedam za 800 z gwarancją mozemy logi zrobic bo juz mam caha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Ano dzisiaj smigalem esą bo A4 i mechaniora stoi. Miałem dzisiaj wymienić heble i na spokojnie ja odebrac, ale oczywiscie zonk. Jak założyli nowe klocki i tarcze to sie okazalo ze tak rozciagnelo zacisk ze dotyka felgi stalowej przy 5 mm dystansie. Mam poprostu za małe felgi do tego auta. Producent na zime podaje 17" a ja mam stalowe 16". Musze jutro kupic grubszy dystans no i uszczelniacz wału przy skrzyni do wymiany bo sie poci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Tea ja mam do sprzedania za 950 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Piotrek słuchy mnie dochodza ze w ruchaniu jestes jak z pod swiatel.... Zawsze najszybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Herbata o k**wa, tak to jest jak sie chce szklem dupe wytrzec Wina jest 50/50 , Twoja taka bo wiedziales co jest a ich ze sie wogole za to wzieli. Szukaj szybko jakiegos awx`a i tyle Ci w tej chwili pozostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Sysiu, ale to geometria była brudna a cała reszta była ok. Ja nie poczuwam sie do winy nawet w 5% ... Autem dojechalem bez problemów, gdyby turbo było uszkodzone to by mi po drodze wywalilo te 4l oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 tea nie dziaduj zaloz lpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Panowie jest jeszcze 20 miejsc dostepnych na zlot w bukowinie. Nie walcie w ch... i sie zapiszcie bo inaczej bede tam sam z czewy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi