Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakieś 10 lat temu byłem tam z audi 100 2.2 bena i z tego co pamiętam Golis też coś spier..ł i nie chciał kaski oddać...

cwaniaczek jakich mało (choć kilku by się znalazło :polew: ) .....podkreślam - z tego co pamiętam :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 21.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Piotrek98igo

4047

• MAGIC87

2676

• tymonA4

2396

• Dzo-Dzo

1690

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powiem Wam że długo nic nie pisałem na forum o tej sprawie, nie chciałem tego nagłaśniać. Miałem nadzieję że szef warsztatu sie namyśłi i stwierdzi po prostu po ludzku, " zdarza się" ... ok. Po to warsztaty mają polise OC. Za pierwszym razem sprawa była nie jasna. Dlatego wydałem 850zł na turbo i 150zł na olej. Walić to pomyślałem, niech auto śmiga. Ale to co teraz zrobili to jest dramat. Nie jestem mściwy i złośliwy, naprawdę, ale wszystko ma swoje granice.

Opublikowano

miałeś sete ja też :kox:

yeaahhh za***ista maszyna 5 garów automat CD (korpus dyplomatyczny :decayed: ) i palila chyba wiecej beny niż Esa :polew: :polew:

od 4000 przy wciśniętym gazie do końca skrzynia robiła kick down (5 gar dostawał paliwko-nie woził się jak do 4000) i wchodziłeś autkiem w worp 6 :polew: :polew:

Opublikowano

Leman, zgadzam się cwaniaczek jakich mało. Jedna z firm w ktorej pracuje moj kumpel kiedys tam serwisowała auta. Pisze w czasie przeszłym bo po tym jak Pan G. naprawił im turbine a auto po tygodniu znowu padło umył od wszystkiego ręce firma zrezygnowała z jego usług. Sprawa była w sądzie.

Opublikowano
TVN TURBO pozostaje

:good:

Opublikowano

Chętnie bym Was informował o postępach i moich działaniach ale z racji jednego "życzliwego" który wszystko dokladnie opisuje co Tu pisze owemu specowi, pozostawie to dla siebie :)

Opublikowano

Herbata jak bedziesz chcial auto schlowac to wal, mam blisko do tego "warsztatu" ;)

Opublikowano

Herbata jednym slowem masakra. Zabieraj jak najszybciej auto z tamtad zeby nic wiecej przy nim nie grzebali bez Twojej zgody.

Reniek no sory ale niech sie kolesie tez zdecyduja co mowia, najpierw mowia ze nie ma zadnych zastrzezen do turbiny jak Herbata ja przywozi a pozniej nagle zmieniaja zdanie po tym jak silnik zdechl. Nastepna sprawa wzywaja jakiegos rzeczoznawce czy kogo tam wezwali i rozbieraja auto bez zgody wlasciciela? No sory ale troche przesada.

Ja już sie w temacie nie wypowiadam, bo w sumie co mnie to obchodzi. Błąd zrobiłem ze wogole zacząłem dyskutować na ten temat.

Nie szukając winnego wspólczuje jedynie herbacie, że zostaje na dłuugo bez auta i utopił troche kasy i sprawa jeszcze nie zamknięta

Opublikowano

to po h*** wypisujesz że kozaczy ?? skoro cie to nie obchodzi ??

właśnie po to jest forum :good: Tea jak trzeba to zagadasz ze Snaejkiem i wpuścimy mu k*** węże do warsztatu :good:

Opublikowano

Bo w tej chwili tak stwierdziłem po zastanowieniu się. Już usunąłem tekst o kozaczeniu z poprzedniego tekstu. Uspokoiło cie to??

Opublikowano

po co usuwasz coś co już napisałeś :cool1:

nie lubię takich zagrań :thumbdown:

Opublikowano

Bo Lemana to irytowało i może kilka innych osób, poza tym wycofuje sie z tej wypowiedzi. Nie mam zamiaru popodać z nikim w konflikt

Opublikowano

wiesz ja też tak myslalem dopuki nie zaczeki włazić na łeb :szukaj::polew: :polew: :polew: :polew:

dziękuuję ze zrobiłeś to dfla mnie :good: :good: :polew: :polew:

Opublikowano

no i boguś nie irytuj się już :polew:

Opublikowano

dzieki Panowie za slowa otuchy, poki co muszę się wziąć do działania bo czas ucieka.

pozdro i do jutra

Opublikowano

panowie tragedia kawalek zabpieczenia od gruszki rozjebal mi turbine...