Piotrek98igo Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 a co ty tak dlubiesz przy tym aucie? Q chcesz wyrezac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 zes Nuti wymyslil bedziesz dzisiaj bo ostatnio pisales ze w czwartek podjedziesz? Drugi dzień maluje pokój szwagierki jak sie wyrobie to wpadne a jak nie to w niedziele będę To fajna szwagierka musi byc ze jej pokoj malujesz :polew: :polew: :polew: A myslales ze po co tam jezdzimy? Tylko po to, a jak masz jeszcze dziecko to kazda Twoja :decayed: Szwagierka jest fajna i młoda więc sami rozumiecie - pomóż trzeba a co ty tak dlubiesz przy tym aucie? Q chcesz wyrezac? Będzie pierwszy któremu sie to uda, proponuje zaadoptować stary most i wał z Żuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Ale spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 wdepne po pracy na aleje frytkową moze bede miał te xenki już ze sobie (zakłąda się ja jakieś 4min32 sek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Bogus ale to karalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Bogus ale to karalne hahah doobre :kox: sam wiesz najlepiej :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 dlatego on właśnie próbuje ostrzec, ja ostatnio nie mam czasu wiec się nie pojawię, co do niedzieli to jeszcze nie wiem czy bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 czesc chlopaki - spierddoli.... mi laptop przez te upaly pisze w nim ze nie moze znalesc systemu hahahahah co za badziew a moglem zamiast niego miec coller :-) dzis no nie wiem - ale sie postram być panowie dalem omege na myjke mają ją doprowadzić do stanu uzytkowego juz dzisiaj widzialem jak spolerowali ją ale bedzie kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 ja to napewno dziś nie podjade ale może w niedziele będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 chlopaki gdzie mozna napraiwc kompa - jest tak jak by dysk twardy zaginol w laptopie nie wiem czy sie wypiol czy co nie mam dysku :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 dlatego on właśnie próbuje ostrzec, kogo ostrzega :mysli: :gwizdanie: chyba ma wyżuty sumienia bo sam na nich jeździ dodo zabierz go dzisiaj na al;eje frytkową oblookamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 http://microsites.audi.com/100years-onlinespecial/html/popup.html?locale=en_GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 dzo-dzo moze poprostu padl sektor rozruchowy dysku, albo cos sie w biosie przestawilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 dokładnie - boot sector not found zabierz przyjrzymy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 widze ze spoty frytkowe zaczynaja zyc wlasnym zyciem hehe,ja nie podjade bo bym musiał co chwila prac jakiegos buraka z bmk-i wiec szkoda mego czasu :polew: Miłego spota zycze.... dzo-dzo jestes najwieksza c*paa jaka znam wiesz dlaczego--- NO COMENTS :thumbdown: Ziomki mnie nie bedzie w niedziele jakby tymonka była niech ktos wezmie od niego wedke dla mnie bede wdzieczny :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Nuti, przywiez ja na spota, chetnie poznamy Piotrek, nie tylko Q tam wyrezam ale bede pierwszym ktory wsadzi 3.0 tdi do b5 Leman, fajnie by bylo, obluka u was dokladnie jak to ma byc spiete wszystko Ale jestem zajechany, wlasnie wrocilem z nad wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Jadę do was spamerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Jadę do was spamerzy [/quote wez kija leman go wezmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Jeszcze dwie strony i mamy SKL :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi