Tomiii Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no bede ale juz postanowione bedzie S4 DZO pl a ty to chyba ostatnio zmieniałeś numery blach :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no zmienilem a ty jakis spostrzegawczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 w niedziele siedzielismy na zewnatrz lokalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 pjeter mam mesycz for ju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dzo-Dzo.. TY wiesz co.. :decayed: :decayed: I nie bój sie odbierać ode mnie telefonu. Dzwonie w innej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 kiedy ty dzoeniles ?? i na jaki mam drugi tamten w sklepie został ps. panowie dzis bym spalil golfa mojego japier.... wylaczylem silnik a tu za***rdala rozrusznik ale to tak ze czarno bylo z maski no masakra rozlaczylem klemy i c**j po aucie linka i oskar mechanik k**wa mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dzo , dobrze ze auta nie odstawiłeś na Piastowską bo byś już autem napewno nie wyjechał :polew: Napisalem do kolegów z Radomska żeby wpadli do nas na spota, mają się zogranizować i zarzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes A4 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a w którym miejscu stacjonujecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Wlot do Cz-wy trasą od strony Radomska - Po prawej stronie Zajazd Jurajski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 kto ma u nas bordowe b5 bo osa pisze ze ktoś był dla niej nie szarmancki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a KIKSON nie miał bordowej ?? :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 a KIKSON nie miał bordowej ?? :> :> nie ale ja mam bordowe B4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 kikson miał nebeską ściemnia dziewczyna tomek ty i nie szarmancki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Bordowa jest na vag czewa Przodem zdziera asfalt a tyl jak woz drabiniasty i ten stolek na browar na tylnej klapie A i Tymek wszystkie najlepszego :drunk: :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 W sprawę Pana "mechanika" z Piastowskiej ma się włączyć sieć Qservice. No i GW też juz działa. Wkrótce powstanie wypozycjonowana strona z opisem zdarzenia. Ja nie odpuszcze. A do około tygodnia powinienem mieć namiary na osobe co pracuje w TVN turbo ... Niech facet sobie uświadomi że tez bierze za coś odpowiedzialność! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 nigdy nie sądziłem że Herbata potrafi być taka mocna popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Domena www.mechanik-partacz.pl jest kupiona. W przyszłym tygodniu uruchomię stronę i zacznę ja pozycjonować aby ktoś kto szuka mechanika w Częstochowie znalazł ją jako pierwsza i odpuscił sobie ten warsztat na Piastowskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 przykre jest to że człowiek musi się tak daleko posuwać by walczyć o swoje piotrek 100% poparcia dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Tea. zorientuj się do końca czy można taką "reklamę" gościowi zrobić - żeby on Cie po sądach nie ciągał z tego powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiras Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 może założyć stronę z "opinią", jeżeli sam nie prowadzi warsztatu i nie stanowi konkurencji dla kolesia to mogą mu nakukać. tym bardziej że nie jest to po prostu taki foszek tylko konsekwencja braku profesjonalizmu samego mechanika... Nikt nie może nam zabronić być "niezadowolonymi" i mówienia o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi