Piotrek98igo Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=A5t3Azt_5uc obejrzyjcie to :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=A5t3Azt_5uc obejrzyjcie to :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/klasyka_wypowiedzi-t88474.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Hehe filmik niezły Miron furaka widziałem na żywca niezły naprawde szkoda że sprzedajesz ale nowe cacko też widze nieczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=A5t3Azt_5uc obejrzyjcie to :polew: Najlepszy tekst w tym filmie " SPOKOJNIE TO MA KU*WA HAMULCE BREMBO " Właśnie wróciłem z Lublińca i wyprzedziła mnie Vectra V6 mówie sobie niezła, i ostro nią jadą to za nimi ale sie skaplem ze ma kuwa kamere z tyłu zwolniłem do przepisowych 90 km/h ale powiem wam jedno jakie to ma odejscie tak tym paździerzem poszli kuwa mać szok ze Vectra tak idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 po 200PS tam mają albo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 A jechali zakimś czy sami łamali przepisy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 A jechali zakimś czy sami łamali przepisy ?? W lusterku zauważyłem pędzące auto i jadące na trzeciego , to dałem po pędzlu żeby mu utrzeć nosa ale zdążył mi wjechać przed zderzak. Trochę trwało zanim sie skapnąłem że to policyjna Vectra bo mieli dziwne światełka w rogu tylnej szyby, dopiero później zauważyłem kamerę więc juz mi przeszło a oni dali w pędzel, i wyprzedzili ciężarówkę to ja jeszcze tez ją wyminąłem dając maks kopa ale oni naprawdę mieli odejście śpieszyli się Teraz wieże że mogą ścigać dobre furki mają czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ano maja ogladam czesto i gesto uwaga pirat,to szybko doscigaja ich tam :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 http://otomoto.pl/audi-a4-150-ps-6-biegow-alus-19-C9191974.html co myślicie o tej furce chyba sie zamienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Moze i maja fury kozak ale czy potrafia tym jezdzic? Moze tylko nie ktorzy ... Ogladaliscie moze Top Gear jak Clakrson testowal wlasnie taka Vectre? Porazka ... Co z tego ze moc duza jak sie tym jezdzic nie da Tymon, prezentuje sie ladnie ale kierownica widze ze w jeszcze gorszym stanie niz moja, lewa lampa wyglada podobnie do mojej poprzedniej No i cena dziwnie niska mimo ze dopiero do oplat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 po 200PS tam mają albo lepiej te vectry policja ma w 2 wersjach mocowych ( 255 i 270 kucy ) 2.8 turbo benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 po 200PS tam mają albo lepiej te vectry policja ma w 2 wersjach mocowych ( 255 i 270 kucy ) 2.8 turbo benzyna No to konkret jest niewazne co ważne że ma moc i mogą dogonić wariatów drogowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 radza sobie - radzą , teraz już byle czym nie śmigają. Nawet renault megan którymi śmigaja mają równo 240 kucy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 sysiek a ile dałeś za swoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Troche wiecej ale cena wyjsciowa byla sporo wyzsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 chce żebym mu dopłacił 3.000tys plus opłaty to mi wyjdzie z 5.000tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 po 200PS tam mają albo lepiej te vectry policja ma w 2 wersjach mocowych ( 255 i 270 kucy ) 2.8 turbo benzyna No to konkret jest niewazne co ważne że ma moc i mogą dogonić wariatów drogowych To znaczy ciebie jechałem za tobą pare razy to wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 po 200PS tam mają albo lepiej te vectry policja ma w 2 wersjach mocowych ( 255 i 270 kucy ) 2.8 turbo benzyna No to konkret jest niewazne co ważne że ma moc i mogą dogonić wariatów drogowych To znaczy ciebie jechałem za tobą pare razy to wiem odezwał się święty :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Tymon, moze Ci byc ciezko zmiescic sie w 2 tysiacach za oplaty To juz jest 2.5 a nie 1.9 I pamietaj o kosztach utrzymania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Tymon trochę tanio ta fura no i tak jak sysiek pisze koszty w tym autku to masz mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi