MrTea Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ja pierdziele, biorę jutro Peugeota rodzicow bo szybciej sie nagrzewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Moj odpala od pierwszego strzalu na prawie 12 letnim aku kox jak ma nie odpalac jak 10 lat jezdził nia jakis turas po włoskich drogach. klimat ciepły to i Aku daje rade Lepiej Turas niz jakis szwabski ryj i smierdzace baki w tapicerce z ryzej d*py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ja pierdziele, biorę jutro Peugeota rodzicow bo szybciej sie nagrzewa proponuje przesiąść się na autobus, tam zawsze jest ciepło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 proponuje zostac w domu tam jest najcieplej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 proponuje zostac w domu tam jest najcieplej decayed ty zyjesz jak w reżimie w pl Korei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 za rowny tydzien ma byc kolo 0C jeszcze tydzien bialas se postoi baba+auto= http://www.wczestochowie.pl/kategoria//6580,staranowala-plot-osrodka-egzaminowania-i-wyjechala-na-ulice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 dobrze ze kartonów nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 a moze szkoda ,ze nie bylo,bylo by jednego zagrozenia na drodze mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 a moze szkoda ,ze nie bylo,bylo by jednego zagrozenia na drodze mniej pindolisz kartony się zawsze przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 rozmowa na gg pt "wdziecznosc" Ja 21:20:25 co ty bys beze mnei zorbil? dzo-dzo 21:51:33 Pewnie mial bym pieniadze dzo-dzo 21:52:28 Moze moje pierwsze malzenstwo by sie nie rozpadlo :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ja 21:20:25co ty bys beze mnei zorbil? dzo-dzo 21:51:33 Pewnie mial bym pieniadze dzo-dzo 21:52:28 Moze moje pierwsze malzenstwo by sie nie rozpadlo a mówiłem Ci zebyscie sie koncowkami nie dotykali. a ty swoje, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Witam jest ktoś zainteresowany http://tablica.pl/oferta/dzialka-2h-pajeczno-IDrFVW.html u na s -20c ale chłodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Tea jak mogłeś zdradzić Piotrka z jakimś nie znajomym: http://ofsajd.onet.pl/plotki/kamery-zarejestrowaly-seks-podczas-wyscigu,1,5015349,artykul.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 hahahah... i wszystko jasne... Piotrki to Geje koncze z tym forum bo jeszcze stane sie jak wy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 tak koncz i zalej castrola :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 tak koncz i zalej castrola i wracam do serii... namodziłem a teraz nie odpala ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 tak koncz i zalej castrola i wracam do serii... namodziłem a teraz nie odpala ;( bo nie jezdzisz na castrolu ;( a wiadomo ze tak jak fabryka wypuscila to nalezy jezdzic.najlepiej na long lifie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 my juz z piotrem po jednym logu :-) albo lodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 my juz z piotrem po jednym logu :-) albo lodzie byly 2 lody bo juz wiecej razy mi sie nie chcialo dochodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 byly 2 lody bo juz wiecej razy mi sie nie chcialo dochodzic decayed ja juz na wakacjach widziałem jak ,,dochodziłes'' z plazy do centrum nie mogłes ,, dojsc'' a co dopiero jakbys pierdolnał dzo dzo'wi 2 lody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi