Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 regularna wojna... musimy obalić dyktatora Piotrusia Pana vel Piotrek98iGo jestem za
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 regularna wojna... musimy obalić dyktatora Piotrusia Pana vel Piotrek98iGo jestem za :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 regularna wojna... musimy obalić dyktatora Piotrusia Pana vel Piotrek98iGo jestem za :polew: :polew: herbata też dostanie za swoje
MrTea Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 śmiej się bucu.. może wkrótce bedziesz mial bana i zobaczymy czy wtedy też będzie Ci do śmiechu
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 nie wiem nie wiem ,jak to potrwa jeszcze dluzej czy przezyje ,bo glupota niektorych mnie przeraza tak tak panie kroczku herbata z toba w niedziele na spocie zalatwimy :> wiec mozesz tutaj sobie pisac "bucu"
MrTea Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 z fizycznymi nie pogadasz, więc Piotrusiu Panie.. a na spotach po prostu nie bede sie pojawiał.. może za jakiś czas jak ludzie się zmienią .. z elementem nie warto sie zadawać
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 z fizycznymi nie pogadasz, więc Piotrusiu Panie.. a na spotach po prostu nie bede sie pojawiał.. może za jakiś czas jak ludzie się zmienią .. z elementem nie warto sie zadawać ahaaaa... no to do niedzieli :polew:
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 tea juz widze twoja mine w niedziele,bedzie wygladala jak tego mistrza 2planu na tej fotce ale zaraz zaraz czy tam pan kroczek tez jest>? :polew:
Sysiek Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 was to juz k**wa do reszty popierdolilo, Piotrek k**wa nie robie wez se jakas prace znajdz a Ty Herbata wez sie pogodz z sasiadka i idz poruchac
MrTea Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 nie będzie Buc sobie ze mnie i z Dobrka łacha ciągnął .. dostanie bana i moze pójdzie po rozum do głowy .. zdjęcie z podpisem juz poszło na prv do moda
Tomiii Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 coś na rozluźnienie klimatu Stupid Illegal Street Racing in Russian Fail Ends with Huge Crash both cars Tboned.avi
MrTea Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 tak sie kończy tuning samochodów ! gdyby mieli serię nie ścigaliby się
Tomasz Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 tak sie kończy tuning samochodów ! gdyby mieli serię nie ścigaliby się no to postawiłeś na sobie krzyżyk
MAGIC87 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 ogolnie ostatnie 15 stron :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: chomik którego wpierdo.ił wąż Snejka był bardziej kumaty
MrTea Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 na spotach Katowickich prosiłem kolegów żeby pomogli nam odwołać Dyktatora Piotrusia Pana.. ale nie pomogą nam
MAGIC87 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 na spotach Katowickich prosiłem kolegów żeby pomogli nam odwołać Dyktatora Piotrusia Pana.. ale nie pomogą nam sad sam podpisales na siebie wyrok
MrTea Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 weź mi nie groź.. myślałem że to co piszemy zostaje miedzy nami, myślałem że mogę na Tobie polegać, a ty zachowałeś się jak kapuś, bez honoru. Zastanów się co Ty sobą reprezentujesz? Forum to nie wszystko, nie cały świat, jak później spojrzysz ludziom w oczy? Jesteście z Piotrusiem Panem siebie warci... i na tym kończę.. bo szkoda klawiatury na takiego typka jak Ty.. :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi