MAGIC87 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Mozna:wink: w lany PN albo jutro , dla mnie niedziela odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 przyjedźcie budrysy do nas w wtorek o 18:wink:, macie stosunkowo blisko bo nie trzeba nawet do Lca wjeżdżać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Tomasz 17.15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Tomasz 17.15 po pierwszych konsultacjach pod stołem padło na 18 bo na 17 się nie wyrobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No trzeba napisać w wątku bo tam jest napisane że na 17.15 i większości tak pasuje z tego co wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No trzeba napisać w wątku bo tam jest napisane że na 17.15 i większości tak pasuje z tego co wiem do 18 możemy jedną flaszkę obrobić nie pisałem nic w wątku bo jeszcze nie wiedzą czy będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Olga Żabik a ja mam zaszczyt i przyjemnosc wozic sie tym zarabistym, pieknym, genialnym, niezastapionym, dopieszczonym, cult`owym GOLFem:) Czaicie cos takiego? na fejsie znalazłem... Malin zalajkował, a kolezanka komenta dała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ahahahahaha pokaz tego gulfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Pitrek ta esa juz poszla, sprawdzalem dzis rano i juz poszla do zyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 No to kicha.. szukaj dalej:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/260642_100000496232793_1364596023_q.jpgOlga Żabik a ja mam zaszczyt i przyjemnosc wozic sie tym zarabistym, pieknym, genialnym, niezastapionym, dopieszczonym, cult`owym GOLFem:)Czaicie cos takiego? na fejsie znalazłem... Malin zalajkował, a kolezanka komenta dała... Fajna felga, jak na gulfa nie wyglada zle nawet dobrze bym powiedzial. Mk3 jakos mi nie leza a ten daje rade. WIdocznie kolezance Oldze tez sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Nie no golf spoko... dawał rade:) tylko koment mnie rozjebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ta kobita ktora taki napisala goroacy komentarz to dziewoja kierownika gofa, wiec nie dziw sie napewno ona ma wiele wspominien zwiazanych z tym autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Amory sprawdzane pewnie nie raz:dancing::dancing: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 nie dziwie sie za taka kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 a co tu taka cisza wszyscy wyjechali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 http://vimeo.com/40007603 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 cholera ....nie wiadomo czy śmiać się czy płakać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaSiuM5 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 dzisiaj jedziemy do SLU ,jak ktos chetny to 17.15 pod donem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi