Dzo-Dzo Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 witka wlasnie wrocilem mega kox spocik dziekowka wszystkim panowie nasz abu dabi ma najglosniejsze auto z klubu hehehe na nastepnym spocie bedzie zaprzyjazniony kolega z klubu passatem z moca cos kolo 400 Km na jedna os Piotrek jeszcze nie znasz moich wszystkich stagów :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 panowie nasz abu dabi ma najglosniejsze auto z klubu hehehe nie wydaje mi się :kox: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 mogles byc dzisiaj zobaczyl bys :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 już ostatnio na spocie mówił że coś będzie robić z wydechem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 też słyszałem że Piotrek to największa rura :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 kurrr.panowie masakra :kox: :kox: jestem podjarany jak 5latek :kox: tomii mylisz sie byles kiedys na lotnisku?stales kolo 747 ? :kox: :polew: mozna jutro spota zrobic wieczorem,jestem za !bo od piatku juz mnie nie ma,wiec spoty beda bez bąkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 tez jestem za szkoda ze mi sie dzisiaj nie udało tego usłyszeć ;([br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 00:03_________________________________________________igo jedziesz swoim 747 na wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 to co psocimy, tzn. spocimy coś dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 no wypadalo by zrobic spota - jestem ciekaw czy tylko moja ania to jeszccze wytrzyma hahhaha rafaello kiedy moze wykarszerowac wnetrze auta ?[br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 08:01_________________________________________________zobaczcie jaki debil jak napisal coller kurw... i to jeszcze z czestochowy http://moto.allegro.pl/item685359474_skoda_octavia_19_tdi_97_00_inter_kuler_cz_wa.html#gallery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 to co robimy dzisiaj tego spota??? o której i gdzie?? rafaello kiedy moze wykarszerowac wnetrze auta ? pogadamy na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 jak by cos to jestem teraz u marszalka - szybe mi wymieniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Qr.a codziennie spoty robicie ja nato nie zarobie żeby przyjeżdżac Igo zrobił se wydech to lanser jeden :polew: a felgi czarne i opony zimowe masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Dobra dzisiaj o której i frytkowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Proponuje 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 jestem za 20 ,nie dam rady wczesniej mam mase rzeczy przed wyjazdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 20 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Będe o 20 PS. TYMONA zabieraj dekle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 mnie również 20 pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 tymon sprzedaj te kapsle nie badz pantofel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srokett Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 no mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja wpaść kiedyś na konsumpcję frytki jakowejś. lubieżnej konsumpcji fryteczek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi