Duds Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Siema ludziska, poratuje ktoś vagiem na krzykach? Zapomniałem z domu, a zapalił mi się abs i chcę zobaczyć, który to czujnik. Najpewniej załapał wilgoć, ale nie chce mi się czekać do weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Podjedź do mnie to ci dam laptopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Podjedź do mnie to ci dam laptopa. nie jest to takie pilne żeby tyle dymać po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Wpadnij do mnie na Śliczną, masz blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Wpadnij do mnie na Śliczną, masz blisko O, zapomniałem, że mam cię tak blisko Numer mam jeśli dalej masz ten sam, jutro zadzwonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Podjedź do mnie to ci dam laptopa. nie jest to takie pilne żeby tyle dymać po mieście Faktycznie jadąc do mnie musisz wykupić winietę i wziąć paszport. 16 min 7,8 km przez DK9415 min bez korków to jest wystarczający argument :grin: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Podjedź do mnie to ci dam laptopa. nie jest to takie pilne żeby tyle dymać po mieście Faktycznie jadąc do mnie musisz wykupić winietę i wziąć paszport. 16 min 7,8 km przez DK9415 min bez korków to jest wystarczający argument :grin: :grin: Piotrka nie znasz? 8 km to duzo i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeksroka Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ja mam kabel (marketowy i lapka z VAGiem) ale jeszcze go dobrze nie ogarnąłem, ale koło PP mieszkam to mogę użyczyć sprzętu, jeżeli to ogarniesz (i wgl to działa ;D) bo mi jakoś zawsze mało czasu, żeby w to się zagłębić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Spoko, temat ogarnięty Już widzę te 8km w 15 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 w tą niedzielę szykujecie spot? Mam nadzieję, że uda mi się zajechać poznać was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeksroka Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 W jakich godzinach te spoty się odbywają? Bo ja wieczorkiem do Wrocławia dopiero przyjeżdżam, a w tygodniu raczej nic się nie odbędzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Wszystko jest na pierwszej stronie na 17 a tak wogóle dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Dobry Jarku Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeksroka Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Dzięki=) i witam=) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Goldi, czy Ty czasem kiedyś dawno temu w wawie nie bywałeś na spotach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Śnieżek Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 hej panowie, sorry za prywatę na wątku spotów, ale potrzebuję porady miejscowych szukam we Wrocku miejsc gdzie zrobią dobrze geometrię kół oraz regeneracje reflektorów bixenon. Jak macie jakieś sprawdzone miejsca, proszę o odpowiedź w temacie (klik) - tak, żeby się nie zakopało tutaj w setkach stron Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dzisiaj mili czy długa? wyslane przy pomocy zdartego nankanga Tak czy inaczej bede o 17.30 pod milenijnym. wyslane przy pomocy zdartego nankanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Dzisiaj nie było chętnych na spot. Chyba że wpadnie ktoś rekreacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioxendo Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 ja bede jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Tak czy siak przejade zobaczę, a może kogoś spotkam wyslane przy pomocy zdartego nankanga Szczuraz, przylaczysz się? wyslane przy pomocy zdartego nankanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi