Gość cwiara Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Siema. Korozja mija. Ale jeszcze w piorniku
szczuraz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dobry. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
goldi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 VIII Zlot Miłośników Aut Grupy Volkswagena, 7-8 czerwca 2014 | VAG Nysa 2014 pisać sie jak ktoś chce jechać bo lada dzień nie będzie miejsc
szczuraz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 VIII Zlot Miłośników Aut Grupy Volkswagena, 7-8 czerwca 2014 | VAG Nysa 2014 pisać sie jak ktoś chce jechać bo lada dzień nie będzie miejsc ten osrodek to riwiera nyska ?
Lolek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Pany sorki za wczorajszego posta, za załamnie regulaminu ale wczoraj byłem już za bardzoo ...... yyy niemyślący odpowietrzyłem dzisiaj ten holerny układ, przy okazji wymieniając prawie cały płyn. Okazało się że prawy przód i tył ostro bryznął powietrzem, natomiast lewy tył gdzie grzebałem tak troszkę. Hamulec jak brzytwa, dzięki Wszystkim za udzielone wczoraj wskazówki:thumbup1:
szczuraz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja już wysłałem zgłoszenie ja też. W tym roku nie dam sie juz zrobić w uja ze miejsc niema.
Duds Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Karwa, ktoś mi doyebał rysę na tylnym zderzaku
Lolek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 A ja nie dam rady pojechać bo tydzień po mam wesele
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Karwa, ktoś mi doyebał rysę na tylnym zderzaku Mi wczoraj jakaś młoda dzida przerysowała listwę na drzwiach pasażera i błotniku... Dobrze, że zdążyłem uciec bo leciałem lewym a ona z prawego mi się wyebała i prześlizgnąłem się o jej zderzak Ale nie ma tego złego... Zainkasowałem sianko i wszyscy się rozjechali
chopin Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 ja tam wole na Bukowine polecieć. Audi to Audi a nie skoda
Duds Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Karwa, ktoś mi doyebał rysę na tylnym zderzaku Mi wczoraj jakaś młoda dzida przerysowała listwę na drzwiach pasażera i błotniku... Dobrze, że zdążyłem uciec bo leciałem lewym a ona z prawego mi się wyebała i prześlizgnąłem się o jej zderzak Ale nie ma tego złego... Zainkasowałem sianko i wszyscy się rozjechali No to o tyle dobrze... Ja nie wiem kto, gdzie i kiedy Będę za tydzień próbował polerować...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 No to o tyle dobrze... Ja nie wiem kto, gdzie i kiedy Będę za tydzień próbował polerować... To w golfie mi tak drzwi rozyebali zimą Poszedłem na trening, wracam a tam drzwi zwinięte razem z progiem i błotnikiem Oczywiście winnego brak
emay Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 ja tam wole na Bukowine polecieć. Audi to Audi a nie skoda Chyba wp***dol dawno nie dostałeś od skody.
Nelson Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 ja tam wole na Bukowine polecieć. Audi to Audi a nie skoda Chyba wp***dol dawno nie dostałeś od skody. Chopin widzie tylko same Fabie i Octavie 1.4 MPI
chopin Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Wiedziałem że tylko to napisze i rybki połkną haczyk
Nelson Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Mistrzem prowokacji, to Ty akurat nie jesteś:-D Wysłane z monopola 24/7
chopin Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Przestańcie puerdolic tylko dawać na magnolie na spota
emay Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Przestańcie puerdolic tylko dawać na magnolie na spota Żeby Twój krzywy ryj oglądać ?
Rekomendowane odpowiedzi