banan87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 hehe:decayed: ale nawet przez chwilę hamował, szybko się jednak rozmyślił dobry ten tekst: "do tego złom"
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 chopin doj**ałeś w k**we jesteś moim bogiem!
banan87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 tam jest pełno filmików z Wro na tym forum, oglądam wszystkie z nadzieją, że mnie tam nie będzie no i patrzę, że jakieś "audi", oglądam, a tu klubowe ramki czekam na kamerkę, z singapuru śmiga do mnie i też takich wariatów będę nagrywał, także Chopin - zachowuj się!
wojtas-audi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Koleś widzę lubuje się w nagrywaniu i wrzucaniu
chopin Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Przepraszam , wiecej sie nie powtórzy
banan87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 no i teraz mina Chopina, jak to zobaczy... bezcenne
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Przepraszam , wiecej sie nie powtórzy powinieneś dodać: zachowałem się jak gówniarz, obiecuję, że to było przedostatni raz
qrczak91 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Swoją drogą... autor filmików też zbyt przepisowo nie jeździ... Wystarczy obejrzeć chociażby filmik z Mercedesem
banan87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Swoją drogą... autor filmików też zbyt przepisowo nie jeździ... Wystarczy obejrzeć chociażby filmik z Mercedesem nikt nie jeździ w 100% przepisowo, to jest po prostu niemożliwe, dlatego sceptycznie podchodzę do udostępniania tablic rejestracyjnych na takich filmikach, chociaż niektórzy czasami rzeczywiście przeginają
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Swoją drogą... autor filmików też zbyt przepisowo nie jeździ... Wystarczy obejrzeć chociażby filmik z Mercedesem nikt nie jeździ w 100% przepisowo, to jest po prostu niemożliwe, dlatego sceptycznie podchodzę do udostępniania tablic rejestracyjnych na takich filmikach, chociaż niektórzy czasami rzeczywiście przeginają obejrzałem może 7 filmików na jego kanale na YT i to co on odpierdala, to jest śmiech na sali
szczuraz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Poszczuc go sądem jak ją typa z allegro co mi foty srebrnej ukradł i po problemie Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
chopin Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 To było wieczorem . Zywej duszy nie bylo i dzisiaj zatrzymałem sie na czerwonym a koleś z Evo to dopierdzielil na czerwonym ze reszta juz startowała i ledwo co nie zrobił mega dzwona. Oczywiscie przeleciałem na czerwonym Usprawiedliwienia nie ma żadnego ale to co inni porobionymi furami wyprawiają czasem to ja przy tym to pikuś ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ---------- to patrzcie na tych gigantów
szczuraz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ty sie nie usprawiedliwiaj Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 dobra słuchajcie, jebnał to jebnął - na c**j drążyć jest miszczem i c**j!
emay Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 k**wa chopin haha normalnie myślałem, że jebnę jak zobaczyłem Twoje blachy na tym filmiku :polew::polew: ---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ---------- Jak już hamowałeś trzeba było się zatrzymać
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 k**wa chopin haha normalnie myślałem, że jebnę jak zobaczyłem Twoje blachy na tym filmiku :polew::polew:---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ---------- Jak już hamowałeś trzeba było się zatrzymać pedał mu poszedł w podłoge, pompował z siedemset razy jak tarpanem, ale nie poszło, zatrzymał się dopiero na następnej krzyżowce
Nelson Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ja pier**le chopin:facepalm: Ty nie masz co przepraszać, tylko więcej tak nie robić
goldi Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dobry hehe Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk
chopin Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Hamowalem ale jak sie zapaliło czerwone dla pieszych to poleciałem dalej bo za 2 sekundy juz sie później zielone zapalił i koniec. Na następnej krzyzowce juz stałem na czerwonym. Nikogo nie potracilem ,nie zabiłem , każdy z was napewno nie raz popełnił większe wykroczenia na drodze a teraz wszyscy święci nagle ! Zluzujcie
Nelson Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Hamowalem ale jak sie zapaliło czerwone dla pieszych to poleciałem dalej bo za 2 sekundy juz sie później zielone zapalił i koniec. Na następnej krzyzowce juz stałem na czerwonym. Nikogo nie potracilem ,nie zabiłem , każdy z was napewno nie raz popełnił większe wykroczenia na drodze a teraz wszyscy święci nagle ! Zluzujcie Tylko nas nikt nie nagrał
Rekomendowane odpowiedzi