szczuraz Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2014 Maq mrugalem ci wczoraj koło netto. Gniady zerknij jak bedziesz miał chwilę bo już mi sie nie raz klapą na głowę zwalila
hornet Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ja pierniczę Ci ludzie jak popada to panika za kierownicą... Gruszek widzę dalej bonduje co się dzieje....
Lolek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Trzymajcie mnie, droga z kleciny na parkową 1h jeszcze dobrze nie sypnęło a melepety jakby po lodzie jeździli. Boi się to na PKSa się przesiada
hornet Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Trzymajcie mnie, droga z kleciny na parkową 1h jeszcze dobrze nie sypnęło a melepety jakby po lodzie jeździli. Boi się to na PKSa się przesiada :polew: no mówiłem
Lolek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Trzymajcie mnie, droga z kleciny na parkową 1h jeszcze dobrze nie sypnęło a melepety jakby po lodzie jeździli. Boi się to na PKSa się przesiada :polew: no mówiłem Dokładnie !!!! nie kumam o co z tym chodzi ale tak jest co roku, jedziesz sobie normalnie, zaczyna prószyć i nagle w ciągu 5 min miasto sparaliżowane. Jest to nie do ogarnięcia, qr** mam rodzinę w górach, tam jak sypnie to konkret, nie raz jak jeździłem tam na ferie czy święta to byłem w szoku. Tam normalnie, cały rok się zapindala i to na konkrecie
hornet Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 mieszczuchy w Warszawie jeszcze gorzej jest... Jakaś ciężarówka podobno zerwała linię trakcyjną na Grabiszyńskiej i nie ma przejazdu.... mijać to szerokim łukiem.
Lolek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 mieszczuchy w Warszawie jeszcze gorzej jest... Jakaś ciężarówka podobno zerwała linię trakcyjną na Grabiszyńskiej i nie ma przejazdu.... mijać to szerokim łukiem. Pod wiaduktem na wysokości pereca.
maq Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 szczuraz jakiś zamulony jechałem chyba bo Cię nie zauważalnym:facepalm:. Ćwiara wczoraj się dobijałem do Ciebie ale jakoś ogarnąłem. Kurw... ostatnio mam coś pecha do furaka potencjometr mi szalał od pedału gazu. Mam nadzieję że to tylko styki bo jakośmi nie wygląda na takiego co go łatwo wymienić.
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 k**wa wsiadam dzisiaj zadowolony z rana odpalam wycieraczki a prawa odpadła ten trzpień ze stożkiem/wieloklinem się ukręcił
hornet Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 :grin: Zakryj tablice na audi w podpisie.. i zmniejsz bo zaraz poleci do kosza
kaju Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 :grin:Zakryj tablice na audi w podpisie.. i zmniejsz bo zaraz poleci do kosza Ty też lubisz podpierdalać?
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 :grin:Zakryj tablice na audi w podpisie.. i zmniejsz bo zaraz poleci do kosza Się robi Panie reżyserze
hornet Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 :grin:Zakryj tablice na audi w podpisie.. i zmniejsz bo zaraz poleci do kosza Ty też lubisz podpierdalać? Ja nie Ty Ostrzegam go tylko bo chłopak zrobił sobie podpis i szkoda, żeby poleciał do kosza.
kaju Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 :grin:Zakryj tablice na audi w podpisie.. i zmniejsz bo zaraz poleci do kosza Ty też lubisz podpierdalać? Ja nie Ty Ostrzegam go tylko bo chłopak zrobił sobie podpis i szkoda, żeby poleciał do kosza. a już myślałem że jednak coś nas łączy
oca69 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 a umnie pruszy od wczoraj wieczór .
goldi Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 dzis drugi dzień biegania i godzinka na łyżwach powoli kondycja wraca
oca69 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Lipa tylko ze taka kasza pada a nie płatki śniegu
Lolek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 dzis drugi dzień biegania i godzinka na łyżwach powoli kondycja wraca się chwali pogratulować zapalu:wink:
Rekomendowane odpowiedzi