Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Potrzebuję instalkę vaga, poratuje ktoś?
Arbam Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Jak tam Pany? Jutro jakiś spocik, bo flaszka już sie chłodzi a i kierowca załatwiony
Gość cwiara Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Jak tam Pany? Jutro jakiś spocik, bo flaszka już sie chłodzi a i kierowca załatwiony O B E C N Y
chopin Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Jak tam Pany? Jutro jakiś spocik, bo flaszka już sie chłodzi a i kierowca załatwiony Pytanie retoryczne
kaju Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Jak tam Pany? Jutro jakiś spocik, bo flaszka już sie chłodzi a i kierowca załatwiony O B E C N Y wywołał wilka z lasu
chopin Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Pogoda dopisuje, Casto czy orbita? My to nazywamy Magnolia parking
chopin Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Raczej parking przy magnolii Kierwa poprostu Magnolia i kazdy wie gdzie
Gniady Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Kużwa podłączałem lampę w garażu i poślizgnąłem się stojąc na mokrym taborecie bo wcześniej myłem auto i zjebałem się plecami na wiadro z solą do posypywania podjazdu wynik ukręcona kostka i stłuczone żebra jestem w szoku że normalnie chodze do lodówki po alkohol -zobaczymy rano:grin:
Lolek Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Kużwa podłączałem lampę w garażu i poślizgnąłem się stojąc na mokrym taborecie bo wcześniej myłem auto i zjebałem się plecami na wiadro z solą do posypywania podjazdu wynik ukręcona kostka i stłuczone żebra jestem w szoku że normalnie chodze do lodówki po alkohol -zobaczymy rano:grin: gniady no to wszystko się samo wyjaśniło, jutro obecny z kierowcą a co do mnie to jutro się okaże, czy wyrobię z czasem, ogarniam teraz nauki przedmałżeńskie
nitroo Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Arbam, to wpadnę jutro na moment i wezmę Ci osłonę, tak?
Arbam Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Arbam, to wpadnę jutro na moment i wezmę Ci osłonę, tak? Spoko wpadaj
Rekomendowane odpowiedzi