kaju Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgode musza miec na przejazd na bombach przez miasto. Krotkotrwale wlaczenie sygnalow swietlnych i dzwiekowych w celu zatrzymania pojazdu nie musi byc zglaszane dyzurnemu. zgadza sie, ale żeby odpierdalać takie numery, jak ten opisany wyżej, no to jest już samowolka i wykroczenie poza granice uprawnień
Lolek Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgode musza miec na przejazd na bombach przez miasto. Krotkotrwale wlaczenie sygnalow swietlnych i dzwiekowych w celu zatrzymania pojazdu nie musi byc zglaszane dyzurnemu. zgadza sie, ale żeby odpierdalać takie numery, jak ten opisany wyżej, no to jest już samowolka i wykroczenie poza granice uprawnień wykroczenie poza granice uprawnień? hehe a oni coś takiego jak granice uprawnień posiadają jak kolega pisał wyżej witamy w polsce
Lolek Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Panowie doradźcie mi, bo od kilku dni zaczęło naparzać mi coś w zawieszeniu prawy przód, najprawdopodobniej drążek kierowniczy i kto wie czy jakieś wahacze. Jutro podskoczę na diagnostykę żeby posprawdzali na trzepakach. I pytanie czy jak coś to wymieniać od razu całość czy tylko zużyte?
Gość cwiara Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Jak drazek kierowniczy to wymieniaj i koncowke i drazek. Z dwoch stron. Bo po kazdej ingerencji w uklad kierowniczy konieczne ustawienie zbieznosci. Wiec bez sensu po wymianie pojedynczej czesci jezdzic na geometrie.
Lolek Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Jak drazek kierowniczy to wymieniaj i koncowke i drazek. Z dwoch stron. Bo po kazdej ingerencji w uklad kierowniczy konieczne ustawienie zbieznosci. Wiec bez sensu po wymianie pojedynczej czesci jezdzic na geometrie. cwiara co do drążka to tak zrobię, że drążek + końcówka. Chodzi mi o wahacze, jak się okaże że też już się któreś skończyły to wymienić tylko te czy od razu komplet
Gość cwiara Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Ja wymieniam pojedynczo te ktore sie zuzywaja. W ciagu 2.5 roku padly mi 2 dopiero.
Lolek Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Ja wymieniam pojedynczo te ktore sie zuzywaja. W ciagu 2.5 roku padly mi 2 dopiero. w sumie racja, po co wymieniać całość skoro może się okazać że np tylko 2-3 szlak trafił a reszta trzyma się kupy. No chyba że ktoś chce i na to go stać
goldi Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Jak nie jak tak i tak wymieniam całość i więcej nie zaglądam i zaraz wekend wysłane z audi goldiego
Lolek Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Jak nie jak tak i tak wymieniam całość i więcej nie zaglądam i zaraz wekend wysłane z audi goldiego goldik tak jak rozmawialiśmy, jeśli się okaże że tylko drążek to wymienię tylko to a jeśli więcej to będę z Tobą gadał
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 ...jak to mowią... tak od poranka, bez opierdalanka lecę na trening
Lolek Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 dobry. Pany którą stację kontroli pojazdów polecacie we wro? Chodzi mi o taką która wszystko sprawdza porządnie, a nie bezproblemowo podbija przeglądy.
Gość cwiara Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 dobry. Pany którą stację kontroli pojazdów polecacie we wro? Chodzi mi o taką która wszystko sprawdza porządnie, a nie bezproblemowo podbija przeglądy. Za kilka mcy zapraszam do mnie na Piekna. Wlasnie sie buduje. Będę nieprzekupny
Lolek Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 dobry. Pany którą stację kontroli pojazdów polecacie we wro? Chodzi mi o taką która wszystko sprawdza porządnie, a nie bezproblemowo podbija przeglądy. Za kilka mcy zapraszam do mnie na Piekna. Wlasnie sie buduje. Będę nieprzekupny haha no dobra cwiara ale to za kilka mcy, a ja potrzebuję dzisiaj. Miałem jechać do znajomego przez Jelcz laskowice i tam jest auto matunin, ma porządny sprzęt i przy okazji sprawdza amory na trzepakach, ale nici ze spotkania
oca69 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 dobry. Pany którą stację kontroli pojazdów polecacie we wro? Chodzi mi o taką która wszystko sprawdza porządnie, a nie bezproblemowo podbija przeglądy. Za kilka mcy zapraszam do mnie na Piekna. Wlasnie sie buduje. Będę nieprzekupny :polew:
szczuraz Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Opublikowano 8 Lutego 2014 Ale jaja... Pisałem jednak coś na forum w trakcie biby
kaju Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Ale jaja... Pisałem jednak coś na forum w trakcie biby mój miszcz popytaj znajomych, czy kolejnego diesla nie kupiłeś
Rekomendowane odpowiedzi