hornet Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 u chopina jest 1,9 doładowania ? Moje słowa się zaczynają sprawdzać... już jest przeładowanie... czekam na dalsze postępy auta Dokoksowany nieźle. Prawie jak u sainta Tylko tutaj mapa jest ori
kaju Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 tam to już cały piec śpiewa anielski orszak niech mą dusze niesie.
Gość cwiara Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 u chopina jest 1,9 doładowania ? Moje słowa się zaczynają sprawdzać... już jest przeładowanie... czekam na dalsze postępy auta Dokoksowany nieźle. Prawie jak u sainta Tylko tutaj mapa jest ori Ja mam program u siebie zrobiony a doladowanie nie zwiekszone.
Gość cwiara Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 No tak. Max doladowanie w serii avf to 1340mbar .Bezpieczne doladowanie dla seryjnej turbiny to 1500 max.
szczuraz Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Opublikowano 3 Marca 2014 Może cwiara wg ci się nie domyka a dopiero u chopina program pokazał pazur.
Gość cwiara Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Ale ja nawet nie zmienilem sterownika. Wymagane mial 2340 a rzeczywiste 2905. Slyszalem jak turbina blagala o litosc
Gość cwiara Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Dzisiaj poszukam. Wczoraj wstalem i odrazu na spota. wiec czasu nie bylo.
dzienciol Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Jest akcja U ojca Po założeniu instalacji gazowej , pojawiły się problemy ze spadkami obrotów i gaśnięciem auta. Gazownicy twierdzą że to wina przepustnicy. Dlatego poszukuje takowej do Audi 2.8 30V ACK. Najlepiej z Wrocławia , bo chciałbym ją wsadzić , zaadoptować i jak okaże się że jest ok , płacę , jeżeli nie szukam dalej problemu.Ktoś może ma coś takiego? Jak coś PW !
Gniady Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Panu gdzie kupię w miarę blisko szczoty do altka nie chcę dymac na huby?
chopin Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 u chopina jest 1,9 doładowania ? Moje słowa się zaczynają sprawdzać... już jest przeładowanie... czekam na dalsze postępy auta nie sr** po gaciach , zaraz jade po nowy ori zawór N75 i za pare godzin bedzie wymieniony
dzienciol Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 cwiara gazownik podjedz do niego Gdzie on się mieści ?
szczuraz Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Opublikowano 3 Marca 2014 Wózek już masz ? Tyle flaszek w rękach nie uniesiesz
Lolek Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Dzisiaj poszukam. Wczoraj wstalem i odrazu na spota. wiec czasu nie bylo. Spoko loko:decayed: ---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:03 ---------- Pany mam pytanie ale bardziej skierowane do posiadaczy b5. bylem przed chwila w norauto zeby kupic wycieraczki. wszystko niby pieknie ladnie od kierowcy ze spojlerem od pasazera lekko wygieta. problem z montazem zaden z uchwytow nie pasuje. wycieraxzki valeo. mam ramiona proste poliftowe. czemu taki problem? jakie wy kupujecie? na allegro znalazlem boscha ale czy na 100% beda pasowac
hornet Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Ja znalazłem kiedyś w tesco niemieckiej produkcji... zaryzykowałem.. i teraz tylko je kupuję Tanie i fajnie zbierają a ja i tak wymieniam przed zimą i przed latem pióra.
Lolek Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Takie zwykłe proste? Bo mi zależy na tym żeby był spojler i ta druga wygięta, takie właśnie mam ale już rozmazują i chciałem zmienić. Wogóle gościu się zdziwił, że nie pasują. Niby do modeli z rocznika 96-00 a nie pasi. Może być tak że te moje ramiona są inne niż te przedliftowe łamane? W zasadzie nie było by problemu, bo mógłbym przełożyć te stare mocowania/zatrzaski tyle że już są wyrobione i będą mi latały a to nie o to chodzi
Nelson Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Ty się nie baw w jakieś śmieszne banany, aero supe hiper wyjebane. Kup zwykłe pióra i nie cuduj. Musiałbyś zmienić ramiona. Wysłane z monopola 24/7 ---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ---------- Kjerwa pompa paliwa wysypała się w cieniasie... Koszt to całe 25 zł :-D Wysłane z monopola 24/7
Lolek Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Ty się nie baw w jakieś śmieszne banany, aero supe hiper wyjebane. Kup zwykłe pióra i nie cuduj. Musiałbyś zmienić ramiona.Wysłane z monopola 24/7 ---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ---------- Kjerwa pompa paliwa wysypała się w cieniasie... Koszt to całe 25 zł :-D Wysłane z monopola 24/7 Chodzi o to że ja nie cuduję, już takie miałem jak kupiłem auto, później znowu takie same kupiłem, a teraz nagle nie pasują
Rekomendowane odpowiedzi