kiciafirerek Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Dzisiaj na kosmonautów zielona B5tka przywaliła w opla szkoda bo trochę się pogięła
szczuraz Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 Polegne dzisiaj na obu frontach. Hr ma gwint na drobnym zwoju i muszę nakretki na zamówienie robić. Cala góra jest też na drobnym zwoju także nawet jakbym dzisiaj regulację odpuścił to niemam jak tego spiac.
Nelson Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Tak to jest przy grzebaniu w aucie. Ja na szczęście dałem radę założyć tipa:D Wysłane z monopola 24/7
goldi Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 A ja jutro mam pracowity dzień kolejny autobus do prania później dwa busy i osobowe auto i tak nie ogarne jutro wszystkiego
dzienciol Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Po podłączeniu interfejsu SWAGA okazuje się że nie pokazuje mi w ogóle pracy sondy. Czy zakładając instalacje w 1.8T nie podpinają się pod nią ? Pytam bo u ojca w 2.8 wszystko pokazuje jak należy. Przy okazji potrzebowałbym przepływke do ANB ;P
Gość cwiara Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Po podłączeniu interfejsu SWAGA okazuje się że nie pokazuje mi w ogóle pracy sondy. Czy zakładając instalacje w 1.8T nie podpinają się pod nią ? Pytam bo u ojca w 2.8 wszystko pokazuje jak należy.Przy okazji potrzebowałbym przepływke do ANB ;P Przy sekwencyjnej instalacji lpg nie ma potrzeby podpinania sie pod sonde.
dzienciol Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 A może być tak że mam zbyt ubogą mieszankę z powodu umierającej przepływki ?
Lolek Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Cwiara po raz kolejny dzięki za pomoc:thumbup1: mi tez szykuje sie jutro pracowity dzionek, mam remont zakladu mojej mamy:facepalm:
szczuraz Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 Pieprze ten bolid. Koniec rezania idę spać. Gowno zrobiłem blotnik obilem i wróciłem do ustawień fabrycznych. Spartan ma mnie poratowac i wtedy dopiero będzie gleba
Gość cwiara Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Cwiara po raz kolejny dzięki za pomoc:thumbup1: mi tez szykuje sie jutro pracowity dzionek, mam remont zakladu mojej mamy:facepalm:
arre Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Pieprze ten bolid. Koniec rezania idę spać. Gowno zrobiłem blotnik obilem i wróciłem do ustawień fabrycznych. Spartan ma mnie poratowac i wtedy dopiero będzie gleba wiem cos o tym ja ponad tydzien walczylem z regulacja by na tyl zalozyc i by to mialo rece i nogi
szczuraz Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 Siema pracusie, remont czas zaczac:hi: U mnie trwa
Gniady Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Wczoraj o 20.30 poszedłem do kolegi na jedno piwo wypiłem osiem a rano do roboty ale zesrany jechałem
nitroo Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Wczoraj o 20.30 poszedłem do kolegi na jedno piwo wypiłem osiem a rano do roboty ale zesrany jechałem W przyrodzie nie istnieje coś takiego jak "wyjście na jedno piwo"
kaju Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Wczoraj o 20.30 poszedłem do kolegi na jedno piwo wypiłem osiem a rano do roboty ale zesrany jechałem W przyrodzie nie istnieje coś takiego jak "wyjście na jedno piwo" to jest wersja dla żony...
Nelson Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Jedno, dwa, ewentualnie osiem :-D Wysłane z monopola 24/7
szczuraz Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 To ja tak wczoraj wieczorem jednego drina sobie zrobiłem. Skończyło się jak zwykle.
Rekomendowane odpowiedzi