musti Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 No właśnie chodzi mi o to żeby paczka dotarła do BT na weekend tam mi ją by ktoś odebrał a tak dupskooo
szczuraz Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 Co się dzieje z Hornetem ? Widział go ktoś gdzieś ? Żyje on ? a co zatęskniłeś czy co ? przynajmniej nikt sie z nikim nie kłuci i porządek i kultura jest na forum :decayed: tak sie pytam bo dawno nic nie pisał
chopin Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 No właśnie chodzi mi o to żeby paczka dotarła do BT na weekend tam mi ją by ktoś odebrał a tak dupskooo a nie może poprostu po ludzku pójść kurierem ?
Nelson Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 No właśnie chodzi mi o to żeby paczka dotarła do BT na weekend tam mi ją by ktoś odebrał a tak dupskooo Ja ni c**ja nie dam rady w tygodniu, mam zapierdol w pracy. Wysłane z monopola 24/7
musti Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 No właśnie chodzi mi o to żeby paczka dotarła do BT na weekend tam mi ją by ktoś odebrał a tak dupskooo a nie może poprostu po ludzku pójść kurierem ? jak odbierzesz i wyślesz to nie widzę problemu
oca69 Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 No właśnie chodzi mi o to żeby paczka dotarła do BT na weekend tam mi ją by ktoś odebrał a tak dupskooo a nie może poprostu po ludzku pójść kurierem ? jak odbierzesz i wyślesz to nie widzę problemu :grin::polew:
Lolek Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Panie kierowniku bardzo ładna nowa szata graficzna reklamująca spoty, aż się chce na spota dojechać
nitroo Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 cwiara, widzę wena Cię nie opuszcza, w końcu stanowisko modera zobowiązuje
Lolek Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Kto tu się rozglądał za 350Z? Ja codziennie jak wracam do domu przez oporów to się za takim białym rozglądam, często naprzeciw biedry taki parkuje ale chyba nie o to chodzi
szczuraz Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Opublikowano 26 Marca 2014 Kto tu się rozglądał za 350Z? Michał Wroclav ale on już kupił betoniarkę ---------- Post dopisany at 11:35 ---------- Poprzedni post napisany at 11:34 ---------- Cwiara przy assistance wypadało by dodać kto z jakiej części Wrocławia jest.
nitroo Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 A że tak zapytam, do czego Was zobowiązuje assistance?
Nelson Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 A że tak zapytam, do czego Was zobowiązuje assistance? Jakbyś zaniemógł przy dziewczynie, to jestem w stanie pomóc i dać kilka rad:grin:
Gość cwiara Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Kto tu się rozglądał za 350Z? Michał Wroclav ale on już kupił betoniarkę ---------- Post dopisany at 11:35 ---------- Poprzedni post napisany at 11:34 ---------- Cwiara przy assistance wypadało by dodać kto z jakiej części Wrocławia jest. Spoko. Zaktualizuje dane wieczorem. ---------- Post dopisany at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ---------- A że tak zapytam, do czego Was zobowiązuje assistance? Jakbyś zaniemógł przy dziewczynie, to jestem w stanie pomóc i dać kilka rad:grin:
kaju Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 A że tak zapytam, do czego Was zobowiązuje assistance? Jakbyś zaniemógł przy dziewczynie, to jestem w stanie pomóc i dać kilka rad:grin: o to to, ewentualnie jakbyś miał chlać sam do lustra, to dzwonisz po alkoassistance - i wszystko jasne
Lolek Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 A że tak zapytam, do czego Was zobowiązuje assistance? Jakbyś zaniemógł przy dziewczynie, to jestem w stanie pomóc i dać kilka rad:grin:
nitroo Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 A że tak zapytam, do czego Was zobowiązuje assistance? Jakbyś zaniemógł przy dziewczynie, to jestem w stanie pomóc i dać kilka rad:grin: Spóźniłeś się, bo to już po ślubie
Rekomendowane odpowiedzi