goldi Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Bry audi 80 ma rezerwacje do dziś. Wczoraj gościu jeździł oglądał i powiedział ze 1200 da to mu podziękowałem
qrczak91 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Tragedia we Wrocławiu. Śmierć czteroosobowej rodziny przy ulicy Ślicznej - Gazetawroclawska.pl :shock3::shock3:
goldi Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Masakra to co sie dzieje autko prawie sprzedane
kiciafirerek Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Brasil 2014 - nieoficjalny hymn - Joe Monster
Lolek Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Siema:hi: kogo furmana stała dzisiaj ok 12.30 na rondzie przy pretficza? ---------- Post dopisany at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ---------- sąsiad zapomniałem.... zmień opis z "moje granatowe..." na "lolkowe granatowe...":decayed:
kiciafirerek Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Właśnie przez leśnice przeleciała ciemno żółta/złota ferrarka niemieckie blaszki ale gość nie żałował gazu ---------- Post dopisany at 14:13 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ---------- o takie Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/16/Ferrari458Italia.jpg
nitroo Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 sąsiad zapomniałem.... zmień opis z "moje granatowe..." na "lolkowe granatowe...":decayed: hehehe no tak, przez najbliższy tydzień to Twoja fura tylko mi tam nie cudzołożyć na tyle, bo prześwietlę
Lolek Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Lolek pisałem Ci, że wiatrak śmiga... to w takim razie nic do mnie nie doszło, myślałem że nie odpisujesz bo nie działa i zamówiłem już nowy:whistling: ---------- Post dopisany at 14:29 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ---------- sąsiad zapomniałem.... zmień opis z "moje granatowe..." na "lolkowe granatowe...":decayed: hehehe no tak, przez najbliższy tydzień to Twoja fura tylko mi tam nie cudzołożyć na tyle, bo prześwietlę nic sie nie martw:grin:
banan87 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Właśnie przez leśnice przeleciała ciemno żółta/złota ferrarka niemieckie blaszki ale gość nie żałował gazu ---------- Post dopisany at 14:13 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ---------- o takie Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/16/Ferrari458Italia.jpg to Chopina, a mówił, że gardzi Ferrari
kiciafirerek Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Właśnie przez leśnice przeleciała ciemno żółta/złota ferrarka niemieckie blaszki ale gość nie żałował gazu ---------- Post dopisany at 14:13 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ---------- o takie Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/16/Ferrari458Italia.jpg to Chopina, a mówił, że gardzi Ferrari to chyba przyjade na nastepnego spotka może da mi zrobić zdjęcie w ferrarce
Lolek Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 to zółte ferrari przyjechało do mnie na klecine, oczywiście polaczek buraczek.... tak a propo jak u was sytuacja po deszczu bo mi zalało garaż wiadra i pompa poszły w ruch. dopiero teraz sytuacja opanowana
banan87 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 vacum pompa do wymiany:facepalm: olej w filtrze paliwa, nie jest dobrze, nowa ok. 1000zł na allegro jest tylko jedna używka za 90zł... ale przynajmniej już wiadomo, gdzie się podziewał ten olej i dlaczego tak spaliny śmierdziały... ---------- Post dopisany at 19:17 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ---------- mój filmik z Braniborskiej - tak wyglądała droga przed pracą, masakra
chopin Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 to jest masakra co sie dziś we Wrocku działo , trakcje pozrywane , tramwaje stojące przez całą legnicką gęsiego
bidzio1 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 to zółte ferrari przyjechało do mnie na klecine, oczywiście polaczek buraczek.... tak a propo jak u was sytuacja po deszczu bo mi zalało garaż wiadra i pompa poszły w ruch. dopiero teraz sytuacja opanowana Możesz w kilku słowach opisać jak wyglada ten gościu? Bo u mnie w robocie chodzą słuchy ze stary ferrari ma przyprowadzić. I to może on być.
Wr0clawianin Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Q na Torsenie mam Q na Haldexie i wykonczyc przeguby to trzeba byc miszczem przez duze Mna jakiej podstawie wnioskujesz ze masz do wymiany przegub tylny i to jeszcze wewnetrzny? przed zakupem sprawdzałem auto w aso i przy kręceniu kołem było go słychać, osłona pękła i piach się dostał 12l to sporo, nam Passat bierze 8, ale nie ma Q. Jak są korki, godziny szczytu i Q to może tyle brać. Ale rzucić okiem można.Odezwij się do Ćwiary, on może pomoże po zakupie wracałem autostradą i przy prędkości 110km/h na tempomacie średnie spalanie pokazywało 9l, do pracy jak jadę to zawsze jest pusto fakt jest to tylko 10 km, przed chwilą jak jechałem pomału zero aut średnie pokazywało 19l tak wyglądał wiadukt kolejowy obok mnie na trzebnickiej po dzisiejszych opadach
banan87 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 patrzcie to ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ---------- jak to? zna ktoś? Audi A4 S-LINE /1.9TDI /116PS/6 BIEGOW 2005 Lubin
Rekomendowane odpowiedzi