szczuraz Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2014 kurier 24/7 - taryfa nocna:grin: może sam odwiezie jak się ladnie poprosi
kaju Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Misiaczku, o tej godzinie to ja już szarpałem kosze z towarem na Ostrowie, albo drzemke już ucinałem dopiero jak mnie na Astry przerzucili na Wrocław, to 3:20 wyjeżdżałem z firmy a Ty mi tu o pobudce mówisz Ty się tam koteczku lepiej skup na planowaniu trasy zastanawiałem się właśnie czy navi brać...
krystian503394 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Jak coś to nie jechać be zemnie na zabawę panowie
Frimuś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Czorny tj.gwint jak z tego watku? http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/gwintowane-zawieszenie-pomocy-329392/
olinek2 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Nie ma człowieka chwile i takie jaja się tu dzieją
Arturoo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 masakra jakaś ...:facepalm::facepalm: ....kaju ja dopiero koło 20-20:15 mógłbym być we Wrocku .......do 18 w pracy jestem ale.....pełnym autem wyposzczonych typów z ośrodka wypoczynkowego "Krata" ....zawsze to by szło skorzystać z ich rozwiązań z obopólną korzyścią :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: ...a i nowy kolega nabył by pewnych doświadczeń :decayed::decayed::decayed::decayed:..... ....same plusy :kox::kox: PS.Jak się chłopaki dowiedzą ,że to jakiś przystojniak to jeszcze mi na ropę dadzą :grin::grin::grin::grin:
Gość cwiara Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Artur odłóż to co dzis rano wziąłeś Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Arturoo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 od kilku dni latam od kumpla c5'tką... także 4 w środku i do bagaja 2 spokojnie wchodzi ....6-ciu chętnych już mam ciekawe czy ta ropa będzie po kosztach ??
banan87 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 kupiliśmy Seat Exeo ST 2.0 TDI Style Navi Xenon als Kombi in Grebenstein mega stan, szerzej później opiszę, ale kurwaaaa... ojciec 10km przed domem zajechał na myjnię, żeby mamie się podobało i podczas suszenia coś się zjebało, dach i klapa wgniecone, antena navi urwana, światło stopu rozjebane, masakra!!!!!!
Nelson Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 od kilku dni latam od kumpla c5'tką... także 4 w środku i do bagaja 2 spokojnie wchodzi ....6-ciu chętnych już mam ciekawe czy ta ropa będzie po kosztach ?? Jak mu dobrze zerwą gwint, to załatwię Ci po 4,20
szczuraz Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2014 Sugerujesz użycie tajnej broni w postaci pedała Romana ?!
Arturoo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 ...luz nie ma stresu.... Jak tylko będzie w miarę ładny to oni tankują i dodatkowo litr śliwowicy dla mnie za fatygę wysłane z one v
Budzik01 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 +2 Takich gości to powinni od razu pizgać w twarzowe No to będzie wjazd na chatę ...wyciapane z tapatalka... +1
kaju Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Znacie mnie i wiecie że staram się polubownie zwalczać konflikty. Nawet kolegę zaproszę na spot w niedziele
wojtas-audi Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 kupiliśmy Seat Exeo ST 2.0 TDI Style Navi Xenon als Kombi in Grebensteinmega stan, szerzej później opiszę, ale kurwaaaa... ojciec 10km przed domem zajechał na myjnię, żeby mamie się podobało i podczas suszenia coś się zjebało, dach i klapa wgniecone, antena navi urwana, światło stopu rozjebane, masakra!!!!!! Zwrócą coś ?? Na ręczną trzeba było jechać Autko fajne, już ogłoszenie skasowane
Rekomendowane odpowiedzi