goldi Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Dobry i juz weekend Wczoraj na terenie parku przemyslowego w bylym ruki material który przewiził młodu chłopaczek zgiutł mu głowe
kaju Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Dobry i juz weekend Wczoraj na terenie parku przemyslowego w bylym ruki material który przewiził młodu chłopaczek zgiutł mu głowe które piwo otworzyłeś?
banan87 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 kupiliśmy Seat Exeo ST 2.0 TDI Style Navi Xenon als Kombi in Grebensteinmega stan, szerzej później opiszę, ale kurwaaaa... ojciec 10km przed domem zajechał na myjnię, żeby mamie się podobało i podczas suszenia coś się zjebało, dach i klapa wgniecone, antena navi urwana, światło stopu rozjebane, masakra!!!!!! Zwrócą coś ?? Na ręczną trzeba było jechać Autko fajne, już ogłoszenie skasowane oni mają ubezpieczenie OC w Warcie na takie wypadki, szkoda już zgłoszona, niby wszystko ma być cacy, ale 3/4 dachu jest wgniecione o porysowane, do tego klapa, więc dach i klapa do lakieru:facepalm: a k**wa autko naprawdę igiełka, sprawdzone miernikiem, zero rys... wygodniejsze od a4, więcej miejsca w środku jest, common rail to w ogóle inna bajka, niby 70km mniej ode mnie ma, ale tato mi jechał na zderzaku prawie cały czas... w środku wszystko jak nowe, do tego bardziej mi się podobają zegary (chyba z a3) i nawiewy okrągłe, no po prostu jak wsiadłem po przejażdżce 1000km Exeo i przesiadłem się do swojego, to od razu czuć, że jest 4 lata starsze, a w tej samej cenie praktycznie... ojciec jest wniebowzięty, ale ta myjnia wszystko zj***ła... było późno w nocy 2:30 więc tylko automat był po drodze ---------- Post dopisany at 17:06 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ---------- Pojazdy dla dzieci Au_di z napędem na 2koła pilot (4320050138) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Arturoo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Znacie mnie i wiecie że staram się polubownie zwalczać konflikty. Nawet kolegę zaproszę na spot w niedziele ja też.... ...a nie widać ?? ...... organizuje typowi imprezkę ,a go nie znam :grin:
Damiandix Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Na forum i spotach lepsza rozrywka niż w polskim kinie akcji Zna ktoś magika który naprawia wzmacniacze samochodowe w dobrym prajsie?
szczuraz Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2014 Dobry i juz weekend Wczoraj na terenie parku przemyslowego w bylym ruki material który przewiził młodu chłopaczek zgiutł mu głowe masz jakieś foty ? zbieram na wyższą rangę na hc for za materiał własny można dostać konto vip na rok
Gniady Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Grzesiu może z okazji powiększonej frekwencji w ostatnich dniach zrobimy wieksze wyjście na piwo ?
olinek2 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 A co za wzmak? Kiedyś robiłem tego dużo Z myjnia miałem podobnie kiedyś na krakowskiej, tylko ze lanca mi w poprzednie auto wystrzeliła. Niestety kontakt do właściciela był niemożliwy, gdyby nie to ze były to dwie rysy na błotniku to bym nie odpuscił, ale jak się miałem uganiać za tym sporo dałem spokój. Oczywiście była kamera na myjni...
Gość cwiara Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Grzesiu może z okazji powiększonej frekwencji w ostatnich dniach zrobimy wieksze wyjście na piwo ? Sobota? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Budzik01 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Jestem za Grzesiu może z okazji powiększonej frekwencji w ostatnich dniach zrobimy wieksze wyjście na piwo ? Polecam gościa trochę rzeczy u niego porobiłem i na prawdę profi robota AUTORADIO Wrocław Taksometry Kasy Fiskalne Na forum i spotach lepsza rozrywka niż w polskim kinie akcji Zna ktoś magika który naprawia wzmacniacze samochodowe w dobrym prajsie?
czorny_07 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Panowie szukam noclegu, we wrocku z 28.06 na 29.06, ktoś coś?
kaju Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Panowie szukam noclegu, we wrocku z 28.06 na 29.06, ktoś coś? z burdelem?
Gość cwiara Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Jestem za Grzesiu może z okazji powiększonej frekwencji w ostatnich dniach zrobimy wieksze wyjście na piwo ? Polecam gościa trochę rzeczy u niego porobiłem i na prawdę profi robota AUTORADIO Wrocław Taksometry Kasy Fiskalne Na forum i spotach lepsza rozrywka niż w polskim kinie akcji Zna ktoś magika który naprawia wzmacniacze samochodowe w dobrym prajsie? Ten co na spota od 2 mcy dotrzec nie moze Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
oca69 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Jestem za Grzesiu może z okazji powiększonej frekwencji w ostatnich dniach zrobimy wieksze wyjście na piwo ? Polecam gościa trochę rzeczy u niego porobiłem i na prawdę profi robota AUTORADIO Wrocław Taksometry Kasy Fiskalne Na forum i spotach lepsza rozrywka niż w polskim kinie akcji Zna ktoś magika który naprawia wzmacniacze samochodowe w dobrym prajsie? Ten co na spota od 2 mcy dotrzec nie moze Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk +1 ---------- Post dopisany at 00:15 ---------- Poprzedni post napisany at 00:14 ---------- Panowie szukam noclegu, we wrocku z 28.06 na 29.06, ktoś coś? Usmiechnij się do Nelsona , tylko polecam zabrać zestaw startowy na rano
chopin Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Panowie szukam noclegu, we wrocku z 28.06 na 29.06, ktoś coś? ja bym z chęcią przygarnął ale będę w wawie w ten weekend
Gość cwiara Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Sokolnicza. Tylko trzeba sobie zasluzyc dzien wczesniej Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk ---------- Post dopisany at 01:30 ---------- Poprzedni post napisany at 01:04 ---------- Jasna gora przed procesja przygotowana. :dwcayed: Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Frimuś Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 paczka została odebrana, wszystko już ogarnięte, wysłana do gościa pod wskazany adres(wszystkie pw do wglądu), gość ma te paczkę 100% i kręci... Gwint ktory miałes dostac a mam go ja powinienes sie cieszyc
szczuraz Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2014 Panowie dzisiaj to pokuta będzie. Jaki stopień korozji u was ? ---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:32 ---------- Ten gwint trochę umeczony życiem
chopin Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 u mnie w porządku siemanko all a tak w ogóle to Lolek chyba jakąś weselną musi postawić czyż nie ?
Rekomendowane odpowiedzi