szczuraz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja jeszcze na pc nie odpalalem nadane z nory szczura
kiciafirerek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 hello na nowym jakies dziwne nowe inne in ledwo znalazłem ulubione tematy które obserwuję ale przynajmniej masz już inny status "PASJONAT" :grin: nad czym wcześniej ubolewałeś hello na nowym jakies dziwne nowe inne ledwo znalazłem ulubione tematy które obserwuję ale przynajmniej masz już inny status "PASJONAT" :grin: nad czym wcześniej ubolewałeś Hehe jak zwał tak zwał dalej jestem nowicjusz zwany pasjonat
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Panowie angliki maja przycisk ESP po prawej stronie ?wtf? mam eu jakby co...
szczuraz Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2014 wszystkie linki na pc ogarnięte. Nie jest takie złe to forum jak myślałem że będzie. tylko dostęp do emotów jest ujowy jak uj
lisek120 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Siema 2 lata jeżdżę juz z towarem na trauguta do bonifratów, i juz kilka razy obczajałem a4 w kombiaku na placu, ostatnio wpadly mi w oczy zdjęcia twojej pod czołgami;d W pon cos mnie natknęlo zeby zajzec do srodka a tam palkietka wisi CHopin haha;d Co ty tam działasz? Bonifratem jestes?;d
Nelson Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jest kapucynem :-D Wysłane z monopola 24/7
kozunia13 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Siemka. Jeszcze tylko progi i zaczynam ciac spawac kleic i maziac[emoji48]
Rekomendowane odpowiedzi