goldi Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Cześć kozunia wrócę z Ostrowa to się odezwę z tym siedzeniem moim kierowcy
lisek120 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 To nastepnym razem Chopin łapie za klamę jak masz alarm i przychodze na kawe;d
chopin Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 To nastepnym razem Chopin łapie za klamę jak masz alarm i przychodze na kawe;d no ja sie dziwie że jeszcze nie podszedłeś nigdy zagadać zapraszam ale że tak długo na forum jesteś a na spoty nie przyjeżdżasz to masz :whip2:
Gość cwiara Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 To nastepnym razem Chopin łapie za klamę jak masz alarm i przychodze na kawe;d no ja sie dziwie że jeszcze nie podszedłeś nigdy zagadać zapraszam ale że tak długo na forum jesteś a na spoty nie przyjeżdżasz to masz :whip2: Był tylko Ty żeś wtedy uj położył na nas
cinkers Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Bry, Jak trochę ogarnę auto to też wpadnę na spota pierwszy raz
Nelson Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Panowie ma ktoś z Was pożyczyć wiertarkę kątową lub przejściówkę? Wysłane z monopola 24/7
lisek120 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Byłem i co najlepsze Ty też byłes haha czyli jeszcze dobrze miales w bani;d Bo pamiętam jak jeszcze mówiłeś że Ty dzisiaj nie autem bo jeszcze nie w stanie po jakiejs libacji;d Nawet nie pamięta;d Ćwiara tez nie kojazy... To było wtedy jak program mi zapodałes.
chopin Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Byłem i co najlepsze Ty też byłes haha czyli jeszcze dobrze miales w bani;d Bo pamiętam jak jeszcze mówiłeś że Ty dzisiaj nie autem bo jeszcze nie w stanie po jakiejs libacji;d Nawet nie pamięta;d Ćwiara tez nie kojazy... To było wtedy jak program mi zapodałes. ok , to w takim razie przepraszam , moja wina
Gość cwiara Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Pamietam bo jeszcze kijanką bylem wtedy
chopin Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Pamietam bo jeszcze kijanką bylem wtedy aaa, to wtedy było , no to faktycznie mogę nie pamiętać
oca69 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 :grin: Alkusy qr** Pany szukam dojścia do szpitala na Weigla , mam mega problem a mianowicie nawrot mojego nieszczesnego schorzenia ma ktoś jakieś znajomości żeby wizyta u lekarza była szybciej? Siema
szczuraz Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2014 dobre rano nadane z nory szczura
kozunia13 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 takiemu to dobrze;) do kiedy się wczasujesz? Bo zapomnialem o zaślepce a w tygodniu malowanie auta
Duds Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 dobre rano nadane z nory szczura Gdzie jesteś? wysłane z kalkulatora
szczuraz Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2014 W międzyzdrojach lezakuje. Jak będziesz wracal z mielna to zajedz na piwo koza jeszcze ponad tydzień tu siedze. We wro będę w następny wtorek nadane z nory szczura
kozunia13 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 W międzyzdrojach lezakuje. Jak będziesz wracal z mielna to zajedz na piwo koza jeszcze ponad tydzień tu siedze. We wro będę w następny wtorek nadane z nory szczura koze to masz w nosie dobra potem sobie prysnę zaślepki;
Duds Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Hehe a nam się zepsuł gaz i będziemy wracac na benzynie :/ jak wrócę to kupuję aira. wysłane z kalkulatora
Rekomendowane odpowiedzi