kozunia13 Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Panowie, szukam dla panny fury napalona na Gofra IV albo A3 ew bora, hajsy do 10k musi wyjść ze wszystkim. Gdyby ktoś coś to był bym dźwięczny;)
szczuraz Opublikowano 28 Września 2014 Autor Opublikowano 28 Września 2014 Ja będę jak wywietrzeje nadane z nory szczura
infrared Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Witam. Mam nowy sterownik skrzyni automatycznej. Jak jest podpiety skrzynia jest zablokowana w pozycji P. Potrzebowalbym kogos, kto moglby dzisiaj podjechac z VAGiem i sprawdzic ze mna autko, prawdopodobnie jest to jakis blad do wykasowania, ale srednio sie na tym znam. Audi musialem zostawic na statoilu przy dyrekcyjnej, bo nie umiem otworzyc baku przez niedzialajacy centralny ( prawdopodobnie zbyt slaby aku, dzis wkladam juz naladowany). Jezeli ktos jechalby na spot i moglby zachaczyc byloby nieziemsko, odwdziecze sie, zaplace, cokolwiek. W razie czego moj nr tel 533 655 358. Przepraszam ze w tym temacie ale sprawa dosc pilna.
emay Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Bry Kupiłem lusterko kompletne prawe od angola. Pomógł by mi ktoś na spocie odkręcić pokrywę? Tak aby do malowania dać. panie,rwiesz wkład, odpinasz dwie wsuwki od grzania w około tego kółka od ustawiania i trzymania zarazem wkładu lusterka masz 3 małe śrubki na śrubokręt krzyżak odkręcasz i tyle roboty ok spróbuje. Chyba, że wpadne na spota to mi chłopaki na pewno to zrobią
infrared Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Przepraszam ale pisze z telefonu, nie jestem w stanie z wiadomych przyczyn ;p audi a4 b5, 95r., sedan, 1.8 benzyna, automat
szczuraz Opublikowano 28 Września 2014 Autor Opublikowano 28 Września 2014 Bry Kupiłem lusterko kompletne prawe od angola. Pomógł by mi ktoś na spocie odkręcić pokrywę? Tak aby do malowania dać. panie,rwiesz wkład, odpinasz dwie wsuwki od grzania w około tego kółka od ustawiania i trzymania zarazem wkładu lusterka masz 3 małe śrubki na śrubokręt krzyżak odkręcasz i tyle roboty ok spróbuje. Chyba, że wpadne na spota to mi chłopaki na pewno to zrobią pięć dych trzeba dać
WIŚNIA Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Bry Kupiłem lusterko kompletne prawe od angola. Pomógł by mi ktoś na spocie odkręcić pokrywę? Tak aby do malowania dać. panie,rwiesz wkład, odpinasz dwie wsuwki od grzania w około tego kółka od ustawiania i trzymania zarazem wkładu lusterka masz 3 małe śrubki na śrubokręt krzyżak odkręcasz i tyle roboty ok spróbuje. Chyba, że wpadne na spota to mi chłopaki na pewno to zrobią pięć dych trzeba dać to teraz musisz się podzielić
emay Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 ta kurde połamali mi klosz dzięki za taką robotę ....
WIŚNIA Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 ta kurde połamali mi klosz dzięki za taką robotę .... pijani pewnie byli albo na kacu
szczuraz Opublikowano 29 Września 2014 Autor Opublikowano 29 Września 2014 Ja tylko narzędzia udostepnialem. Mówiłem siekiera a nie tam srubokretami Emil to sie będzie trzymalo. Nie histeryzuj. nadane z nory szczura Burdello bum bum nadane z nory szczura
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Yo! Powróciłem ...trochę się tu pozmieniało
szczuraz Opublikowano 29 Września 2014 Autor Opublikowano 29 Września 2014 Tak wjebalo godzinę temu w uj postow na całym forum nadane z nory szczura
arre Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 hmm taka sytuacja ze na 99% we wro na weekend od piatku do niedzieli
emay Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 szczuraz kupiłem klosz za 30 zł także nie histeryzuje wiesz przecież, że u mnie musi być na tip top ćwiara i co z tą vitara ddis ?
chopin Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Yo! Powróciłem ...trochę się tu pozmieniało Arek już na stałe ? kiedy pempkowe
Gość cwiara Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) szczuraz kupiłem klosz za 30 zł także nie histeryzuje wiesz przecież, że u mnie musi być na tip top ćwiara i co z tą vitara ddis ? Tak mu turbine zrobili ze sztanga sie zacina. Pompką vacum mu pokazalem jak pieknie sie tnie. Edytowane 29 Września 2014 przez cwiara
Rekomendowane odpowiedzi