szczuraz Opublikowano 11 Października 2014 Autor Opublikowano 11 Października 2014 Uja na tapa widać... a zanim pc się odpali to ja czteropak skonczę. Jak mi e9matic cztery czy pięć lat temu kompa składał i system stawiał to jeszcze jakoś działało... nadane z nory szczura
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 spratan już kupujesz skrobaczkę ? Śledzisz mnie? Dzisiaj mój szefo został królem detalingu... umył wnętrze auta ze szlaufa Ja tam hujdaja karcherem lecialem ale tam z wypasu tylko podgrzewana tylna szyba i cztery biegi nawiewu nadane z nory szczura No tam wypas taki sam bo to berlingo... nie wiem jak On to odkutasił ale uwalił ecu
kaju Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Cholero a ze mną to kurde nie chcesz się napić! Uzupełnij PROFIL! bo już się szykują na takich kalendarz mam za***iście napięty i musisz to uszanować... cztery kolejne weekendy na wyjeździe, żodyn rekreacyjny, wszystkie służbowo
chopin Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Dla ściśle zrzeszonych w klubie Wroclawskim jutro zakonczenie sezonu letniego. Kur...y wótka strzelanina. także tego a ja próbe mam w filharmoni nie da rady na za tydzień przenieść ?
kozunia13 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Chłopy na szybkiego, rezam czarny sufit w szatanie. Do czego są te czujniki w przednich slupkach bo nie wiem czy moge zakleić wloty
Gość cwiara Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Dla ściśle zrzeszonych w klubie Wroclawskim jutro zakonczenie sezonu letniego. Kur...y wótka strzelanina. także tego a ja próbe mam w filharmoni nie da rady na za tydzień przenieść ? Za tydzien bedzie rozpoczęcie zimowego
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 A za dwa tygodnie rozpoczęcie drugiego tygodnia sezonu zimowego Także spokojnie... załapiesz się na któryś na pewno
chopin Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 A za dwa tygodnie rozpoczęcie drugiego tygodnia sezonu zimowego Także spokojnie... załapiesz się na któryś na pewno ok, to pocieszyliście mnie znalazłem maske do siebie całą w dobrym stanie bez wgniotów z grillem S4 za 6 paczek z przesyłem. chyba cena niezła co nie ?
szymeniu Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Siema Panowie, to kiedy ten event
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Teraz to już nawet organizator nie wie kiedy
Gość cwiara Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Siema Panowie, to kiedy ten event No jutro o 17. Pozniej wrzuce mapkę jak tam dojechac. Tylko Szymon z Toba to nikt sie nie odważy stanąć No w sumie motocykle tez tam śmigają po pasie
szymeniu Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Siema Panowie, to kiedy ten event No jutro o 17. Pozniej wrzuce mapkę jak tam dojechac. Tylko Szymon z Toba to nikt sie nie odważy stanąć No w sumie motocykle tez tam śmigają po pasie Jedziem tam A jak z nawierzchnią ?
chopin Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Siema Panowie, to kiedy ten event No jutro o 17. Pozniej wrzuce mapkę jak tam dojechac. Tylko Szymon z Toba to nikt sie nie odważy stanąć No w sumie motocykle tez tam śmigają po pasie Jedziem tam A jak z nawierzchnią ? Ty to chyba na Unlima a nie tam gdzie ludzie mają normalne samochody a nie odrzutowce
oca69 Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Siema Panowie, to kiedy ten event No jutro o 17. Pozniej wrzuce mapkę jak tam dojechac. Tylko Szymon z Toba to nikt sie nie odważy stanąć No w sumie motocykle tez tam śmigają po pasie Jedziem tam A jak z nawierzchnią ? Styl A4 na Zgorzelec
szymeniu Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Siema Panowie, to kiedy ten event No jutro o 17. Pozniej wrzuce mapkę jak tam dojechac. Tylko Szymon z Toba to nikt sie nie odważy stanąć No w sumie motocykle tez tam śmigają po pasie Jedziem tam A jak z nawierzchnią ? Styl A4 na Zgorzelec No to zaczynamy licytację od 1 zł kto da więcej za przejażdzkę na prawym
Gość cwiara Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Z tym ze ta dawna co byla 20 lat temu
szymeniu Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Zobaczymy jutro i ocenimy. Byle sucho było No i pytanie czy nie gonią z tamtąd
Rekomendowane odpowiedzi