szymeniu Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Siema Co Ci z AMW wczoraj sapali ?
szczuraz Opublikowano 13 Października 2014 Autor Opublikowano 13 Października 2014 Tak jak wisnia pokazuje w wąż od DV. Czyli od strony pasa przedniego. Żebyś się przypadkiem nie wpial w podcisnienie od listwy przy grodzi bo będzie szalał nadane z nory szczura
kaju Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Siema Co Ci z AMW wczoraj sapali ? mają obowiązek poinformowania że przebywanie oraz wyścigi na terenie lotniska są zabronione i nielegalne
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Kiedy będziesz po turbo timer ? nadane z nory szczura Dzisiaj Szczurku w 1.8t mam gdzie się wpiąć ze wskaźnikiem boost'u czy muszę wiercić w dolocie? Masz, trojnik i do budzikaPatykiem pisane Podziękował zaraz wrzucam foty do galerii
szymeniu Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Siema Co Ci z AMW wczoraj sapali ? mają obowiązek poinformowania że przebywanie oraz wyścigi na terenie lotniska są zabronione i nielegalne Do c**ja pana pytam, jaki k**wa teren zamknięty jak nie jest ogrodzony, w każdym sądzie każdą sprawę wdupią, ani znaku, ani szlabanu biedny ten kraj
kozunia13 Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Jak zrobić logi vag-com? Nie mogę znaleźć żadnego poradnika:(
kaju Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Siema Co Ci z AMW wczoraj sapali ? mają obowiązek poinformowania że przebywanie oraz wyścigi na terenie lotniska są zabronione i nielegalne Do c**ja pana pytam, jaki k**wa teren zamknięty jak nie jest ogrodzony, w każdym sądzie każdą sprawę wdupią, ani znaku, ani szlabanu biedny ten kraj poinformowali nas (bo tylko od tego tam są) również, że znaki BYŁY ( ) ale nie wszystkie przetrwały - oh jaka szkoda
Nelson Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Panowie polecam film "Służby specjalne", wszystko zgrywa się w jedną całość. Wystarczy kojarzyć pewne fakty z życia publicznego ;-)
kaju Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Panowie polecam film "Służby specjalne", wszystko zgrywa się w jedną całość. Wystarczy kojarzyć pewne fakty z życia publicznego ;-) a ja Ci coś lepszego polece:
Nelson Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Panowie polecam film "Służby specjalne", wszystko zgrywa się w jedną całość. Wystarczy kojarzyć pewne fakty z życia publicznego ;-)a ja Ci coś lepszego polece: Stare :-D
szczuraz Opublikowano 13 Października 2014 Autor Opublikowano 13 Października 2014 Panowie polecam film "Służby specjalne", wszystko zgrywa się w jedną całość. Wystarczy kojarzyć pewne fakty z życia publicznego ;-)Ja też polecam. W piątek byłem.nadane z nory szczura
Nelson Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Kiedy będziesz po turbo timer ? nadane z nory szczura Dzisiaj Szczurku w 1.8t mam gdzie się wpiąć ze wskaźnikiem boost'u czy muszę wiercić w dolocie? Masz, trojnik i do budzikaPatykiem pisane Podziękował zaraz wrzucam foty do galerii On ma poprzeczniaka, a nie wzdłużniaka
szczuraz Opublikowano 14 Października 2014 Autor Opublikowano 14 Października 2014 k**wa faktycznie... Ale co by nie było to DV musi być gdzieś w kolektor wpinane
arre Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 No i jest wezyk przy kolektorze od podcisnienia gdzie sie i ja wpinalem w poprzeczniaku Oca wczoraj w plenerze z wieczora bylem... ;P ale do felg polerowanych to tylko takie cos http://allegro.pl/finish-kare-1000p-hi-temp-paste-super-trwaly-wosk-i4678381371.html
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Spoko luz wystarczyła sygestia że mam się pod dv podpiąć
KYLOMC Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Spoko luz wystarczyła sygestia że mam się pod dv podpiąć Arek ja mam wpięty miedzy regulator paliwa a kolektor i nie szaleje
Rekomendowane odpowiedzi