szczuraz Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Bo ja puszki upycham pod tylne dywany a paczek mialem pełny schowek nadane z nory szczura Up. [emoji6] nadane z nory szczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr0clawianin Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Hej ile według Was są warte opony continental contiwintercontact ts810s 225/40 r18 z 2012 roku, wielkość bieżnika od 7,8 do 8,1 lezą u mnie i chciałbym je sprzedać tylko nie wiem ile mogę za nie dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Po stowce za sztukę mogę dać. nadane z nory szczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr0clawianin Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Po stowce za sztukę mogę dać. nadane z nory szczura nie mam sumienia tak drogo sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Po stowce za sztukę mogę dać. nadane z nory szczura nie mam sumienia tak drogo sprzedać w biznesie nie ma miejsca na sentymenty. dam 80/sztuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Baczność! Leje się [emoji134] Patykiem pisane GdzieW Kamieniu Pomorskim Baczność! Leje się [emoji134] Patykiem pisane Gdzie Patykiem pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr0clawianin Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 w biznesie nie ma miejsca na sentymenty. dam 80/sztuke racja a tak na poważnie, orientujecie sie ile mogą być warte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek120 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Siema Potrzebowalbym kogos kto potrafi wgrac sterownik do silniczka który steruje turbina do audi A6 2005 3,0, ZNacie kogos z okolicy kto by to ogarnął lub czyjeszcze lepiej ktos z was to potrafi zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Siema Potrzebowalbym kogos kto potrafi wgrac sterownik do silniczka który steruje turbina do audi A6 2005 3,0, ZNacie kogos z okolicy kto by to ogarnął lub czyjeszcze lepiej ktos z was to potrafi zrobić? Pisalem Ci kiedys na gg. Dostales wiadomosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Po stowce za sztukę mogę dać. nadane z nory szczura nie mam sumienia tak drogo sprzedać Niech stracę. Dosyć ze w tej cenie zabiorę to jeszcze za dojazd nie policzę [emoji6] nadane z nory szczura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Już daje ostrzezenie. Nie spać, zwiedzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 ze niby ktos spi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 a cwiara juz wróciła z krainy wiecznego zimna i nocy polarnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Panowie mozecie polecic z czystym sumieniem jakis porzadny warsztat we Wrocku który ogarnia rzeczy eksploatacyjne w B8? Olej klocki itp itd. U mn8e na wiosce nikt nie chce sie dotykac audi , jakas porazka. Jak cos to zarezerwuje se dzien i podjade te 100 km do Wro i ogarne tam wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Panowie mozecie polecic z czystym sumieniem jakis porzadny warsztat we Wrocku który ogarnia rzeczy eksploatacyjne w B8? Olej klocki itp itd. U mn8e na wiosce nikt nie chce sie dotykac audi , jakas porazka. Jak cos to zarezerwuje se dzien i podjade te 100 km do Wro i ogarne tam wszystko. skad jestes ze nikt sie dotykac nie chce? w JG znam conajmniej dwoch mechanikow co bez problemu b8 ogarniaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Bolesławiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Vag service daje rade. Ludki polecają. Jak masz odwagę mozesz podjechac do mnie Edytowane 26 Października 2014 przez cwiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 olinek2 swoje B8 serwisuje w VagSerwis. Podaj z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi