szczuraz Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 Problem to jest akurat z ziarnem metalicu Tapniete z HGW 2
oca69 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Problem to jest akurat z ziarnem metalicu Tapniete z HGW 2 Kumpel który maluje , ma srebrnego accorda i mowi ze kazdy lement ma domieszke innego koloru i jak mowisz ziarno
Duds Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Mój lakiernik powiedział, że ogarnie wtrysk, 200 pln, ale trudno, ma być igła i chu*
Ans Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Duds najlepsza firma jak dla mnie, która mogłaby Ci pomóc s-plus na ul. Rakowej, ale tylko na rakowej jest jeszcze gdzies na krzykach ale tamta to inna bajka
Duds Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Ta, widziałem ich stronę, ceny zabijają
lisek120 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam I jak tam panowie z tym łataniem dziurek w tapicerce? Byl ktos bo tez mam jeden ubytek mata mi dziure wupaliła. Duds jak to sie stalo że przypaliłes lakier bo czytam i sie zastanawiam;d
Duds Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam I jak tam panowie z tym łataniem dziurek w tapicerce? Byl ktos bo tez mam jeden ubytek mata mi dziure wupaliła. Duds jak to sie stalo że przypaliłes lakier bo czytam i sie zastanawiam;d Chciałem rysę spolerować i za mocno pojechałem maszyną Lakier za mocno się rozgrzał i BANG.
Nelson Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Ja mam tylko narożnik przedniego błotnika do pomalowania
szczuraz Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 Szuracz i jak zrobiłeś? cierpię na permanentny brak czasu. Może w przyszłym tygodniu po drugich zmianach na spokojnie sie za to zabiorę. Na razie jest prowizoryczny górny a reszta skończona. Boczki wczoraj Koza zabrał także do grudnia będzie wszystko skończone.
Arkadiush Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Szuracz i jak zrobiłeś? cierpię na permanentny brak czasu. Może w przyszłym tygodniu po drugich zmianach na spokojnie sie za to zabiorę. Na razie jest prowizoryczny górny a reszta skończona. Boczki wczoraj Koza zabrał także do grudnia będzie wszystko skończone. czekam na info jak coś pisz to pomogę
Duds Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Ja mam tylko narożnik przedniego błotnika do pomalowania Ten mój lakiernik to jednak magik. We Wrocku w 3 firmach się nie podjęli, a on powiedział, że na luzie. Z resztą już jedną rysę mi ogarniał wtryskiem i wyszło pięknie.
Duds Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Na ten wtrysk to 200 zł, a za to co robiłem z tą rysą to nie wiem, bo robiłem jeszcze dół drzwi (wiadomo standard rdza), zderzak tył i w sumie 650 pln płaciłem.
szczuraz Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 Siema [emoji201] Tapniete z HGW 2
ppierro Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Wrzucę to Wam tu, może ktoś coś przyuważy http://www.wykop.pl/link/2249274/wykop-pomoc-piekne-audi-a4-skradzione-we-wroclawiu/ KR pozdr DW
Gość cwiara Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Wrzucę to Wam tu, może ktoś coś przyuważy http://www.wykop.pl/link/2249274/wykop-pomoc-piekne-audi-a4-skradzione-we-wroclawiu/ KR pozdr DW Wrzucam jeszcze w odpowiedni wątek
Rekomendowane odpowiedzi