szymeniu Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Był lekko nieelegancki jak na kogoś kto wpada do nowego towarzystwa [emoji52] Tapniete z HGW 2 Komu wp***dol na starcie Pan Jacek szef evolution motorsport troszkę się zagalopował ze słowami. Cwiara z kulturą go odpalantował...A mógł zabić [emoji12] Tapniete z HGW 2 To ten druciarz z leśnicy ?
szczuraz Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 Tak we wsi gadają Tapniete z HGW 2
Gość cwiara Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Chopin jak tam sprawy z wigilią? Czasu coraz mniej, jak nie da rady to musimy odpowiednio wcześniej znaleźć inny lokal do jutra na spot postaram się mieć info a jak nie to maks niedziela bede wiedział
chopin Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Przypominam o dzisiejszym spocie No wiadomo
wroclav Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dzięki chopy ( i droga Pani ) za spotkanie. Fajnie bylo poczuc stary klimat
szczuraz Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2014 [emoji111] [emoji41] Tapniete z HGW 2
Gadula Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 [emoji106] Wysłano z Gadułofonu[emoji23][emoji23]
Gość cwiara Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Pierwszy sobotni spot za nami Dzięki za spotkanie
chopin Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ja również w końcu jakiś normalny dzień
kaju Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ja również w końcu jakiś normalny dzień ładnie się wystraszyłeś straty koloru
oca69 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ja również w końcu jakiś normalny dzień ładnie się wystraszyłeś straty koloru
chopin Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ja również w końcu jakiś normalny dzień ładnie się wystraszyłeś straty koloru Niczego sie nie wystraszyłem. Poprostu nie moge w niedziele. Zabierz sobie ten kolor jak cie razi w oczy.
kaju Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Niczego sie nie wystraszyłem. Poprostu nie moge w niedziele. Zabierz sobie ten kolor jak cie razi w oczy. po co się spinasz? poluzuj gacie trochę, widać, że dawno w towarzystwie się nie kręciłeś, nie czujesz już żartu nawet...
chopin Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Niczego sie nie wystraszyłem. Poprostu nie moge w niedziele. Zabierz sobie ten kolor jak cie razi w oczy.po co się spinasz? poluzuj gacie trochę, widać, że dawno w towarzystwie się nie kręciłeś, nie czujesz już żartu nawet... Ok , no to jak tak to
kaju Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Niczego sie nie wystraszyłem. Poprostu nie moge w niedziele. Zabierz sobie ten kolor jak cie razi w oczy.po co się spinasz? poluzuj gacie trochę, widać, że dawno w towarzystwie się nie kręciłeś, nie czujesz już żartu nawet... Ok , no to jak tak to już klękam... ale Ty się najpierw musisz położyć
Rekomendowane odpowiedzi