bidzio1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Kiedyś czytałem artykuł o 1.9 tdi i zaczynał się słowami "mimo niskiej kultury pracy uchodzi za wzór..." :-DCo ze niby 1.9 takie cudowne nie zniszczalne itp itd? H.ja prawda...
ostry Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Miałem 1.9 tdi ALH w golfie 4 i wogole nie narzekalem. Niestety zrobili też BXE który nie należy do najlepszych konstrukcji
szczuraz Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 Kiedyś czytałem artykuł o 1.9 tdi i zaczynał się słowami "mimo niskiej kultury pracy uchodzi za wzór..." :-DCo ze niby 1.9 takie cudowne nie zniszczalne itp itd? H.ja prawda...Ty masz PD. To tak jak 2.5 tylko że drozsze [emoji6] Tapniete z HGW 2
Duds Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Kiedyś czytałem artykuł o 1.9 tdi i zaczynał się słowami "mimo niskiej kultury pracy uchodzi za wzór..." :-DCo ze niby 1.9 takie cudowne nie zniszczalne itp itd? H.ja prawda...Ty masz PD. To tak jak 2.5 tylko że drozsze [emoji6]Tapniete z HGW 2 Też mam PD, 2 lata bez wkładu oprócz eksploatacji (filtry, oleje)
Aron21 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Siema Normalnie w tych czasach jak chcesz sprzedać auto to nie można być uczciwy masakra ................... Edytowane 9 Lutego 2015 przez Aron21
bidzio1 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Kiedyś czytałem artykuł o 1.9 tdi i zaczynał się słowami "mimo niskiej kultury pracy uchodzi za wzór..." :-DCo ze niby 1.9 takie cudowne nie zniszczalne itp itd? H.ja prawda...Ty masz PD. To tak jak 2.5 tylko że drozsze [emoji6]Tapniete z HGW 2 Też mam PD, 2 lata bez wkładu oprócz eksploatacji (filtry, oleje) To wszystko zależy jak się trafi... ja teraz 4k wsadziłem te jaja... Siema Normalnie w tych czasach jak chcesz sprzedać auto to nie można być uczciwy masakra ................... Co tam arek kolejny klient się wystraszył?
Gość cwiara Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Jak ktos kupi auto ktore ma nalatane 600tys skręcone do 200 to wychodza jaja.
Aron21 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Kiedyś czytałem artykuł o 1.9 tdi i zaczynał się słowami "mimo niskiej kultury pracy uchodzi za wzór..." :-DCo ze niby 1.9 takie cudowne nie zniszczalne itp itd? H.ja prawda...Ty masz PD. To tak jak 2.5 tylko że drozsze [emoji6]Tapniete z HGW 2 Też mam PD, 2 lata bez wkładu oprócz eksploatacji (filtry, oleje) To wszystko zależy jak się trafi... ja teraz 4k wsadziłem te jaja... Siema Normalnie w tych czasach jak chcesz sprzedać auto to nie można być uczciwy masakra ................... Co tam arek kolejny klient się wystraszył? No a jak normalnie masakra . Dzwoni wszystko fajnie mu pasuje a jak mu mówie że był silnik przełozony z 2.5 na 1.9 to nagle " yyyyy to ja się odezwę" Wszystko zrobione jak w zegarku i d*pa . Chce być uczciwy to kurw... nie , mentalność polaków taka żeby kupić Trupa od Handlarza
bidzio1 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Jak ktos kupi auto ktore ma nalatane 600tys skręcone do 200 to wychodza jaja.Niby 260 teraz ma jak kupowałem potwierdzony przebieg w serwisie. Poprostu musial porzadnie w piz.e dostać. W policji jeździł...
Aron21 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Jak ktos kupi auto ktore ma nalatane 600tys skręcone do 200 to wychodza jaja.Niby 260 teraz ma jak kupowałem potwierdzony przebieg w serwisie. Poprostu musial porzadnie w piz.e dostać. W policji jeździł... Ale za to teraz chodzi bajeczka . No to fakt zależy jak się trafi , jak ktoś dbał to 600 walnie i nic tylko oleje filtry a jak w piz*e dostał to może mieć nawet 100tyś i kapitalka remont
qrczak91 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/3745439,wroclaw-zlodziej-kradl-katalizatory-z-zaparkowanych-samochodow-policja-szuka-poszkodowanych-osob,id,t.html
Aron21 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Panowie wiem ze to nie gielda ale ma ktos moze na sprzedaz A6 C5 lub A4 B6 2003-2004r 2.5 TDI Quattro Tip 180km ?
kaju Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 A 2.5 w b6 szło w tip? Kajak? tak, tylko z Q.
Aron21 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Moze też być manual ale oznaczenie silnika koniecznie BAU i Quattro
kaju Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Moze też być manual ale oznaczenie silnika koniecznie BAU i QuattroPrzez tel ugadane. Czekam na info Wysłane z mojego SM-T535
Rekomendowane odpowiedzi