arre Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Na wagę wjedziesz spokojnie a do kontenera deski można podłożyć [emoji2] Tapniete z HGW 2 zarownis przeca wiesz ze ja we wro troche ludu znam zlomiarzy sie nie bojem Tylko na stali przyjedz bo Alu na złom droższe możesz sprzedać osobno. hehe problem w tym kolego ze ja stali nie uznaje i nie posiadam zima alu 16 lato 18
szczuraz Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2015 Znaczy trzeba hds żeby załadować. [emoji2] Tapniete z HGW 2
bidzio1 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Panowie jutro jestem we Wrocławiu. Zabrać komuś jakieś soczewki? Nelson zabrać ci?
ferumbras Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Witam, wybiera się ktoś na przyszłotygodniową VAG Nysę?
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Uwaga, ogłoszenie parafialne Podjąłem współpracę z fajną firmą i gdyby ktoś potrzebował pomocy przy likwidacji szkody powypadkowej, w uzysakaniu odszkodowania za zdrowie itd to się polecam. W przypadku likwidacji szkody w naszym centrum oferujemy również bezpłatnie samochody zastępcze
ferumbras Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Jak nie jak tak już w piątek jest jakaś zorganizowana grupa?
goldi Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 No w tym roku nie do końca ja Szczurek jedziemy w piątek reszta w sobotę ma dojechać oczywiści będą koledzy z innych części kraju
ferumbras Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Ok to zjawie się na niedzielnym spocie i pogadamy na ten temat. Mam nadzieję że nie wygonicie auta na małopolskiej rejestracji
goldi Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Najpierw śledz temat czy spot będzie mnie osobiście nie ma robię wypad do szklarskiej
szczuraz Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2015 Uwaga, ogłoszenie parafialne Podjąłem współpracę z fajną firmą i gdyby ktoś potrzebował pomocy przy likwidacji szkody powypadkowej, w uzysakaniu odszkodowania za zdrowie itd to się polecam. W przypadku likwidacji szkody w naszym centrum oferujemy również bezpłatnie samochody zastępcze Zalajkowałem posta na fejsie... Będzie 4.60pln plus vat [emoji6] Tapniete z HGW 2 Witam, wybiera się ktoś na przyszłotygodniową VAG Nysę?Ja wylatuje o 9:30 nie wiem jak Jarek i Fafnasty. Tapniete z HGW 2 wypad do szklarskiejMosty zerwane wodospad suchy... Napić się możesz na spocie jak Magda Cię przywiezie [emoji6] Tapniete z HGW 2 Kto będzie dzisiaj oprócz mnie? Tapniete z HGW 2
ferumbras Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Ja mogę się zjawić jak trafie Jest dzisiaj ten spot? Edytowane 7 Czerwca 2015 przez ferumbras
szczuraz Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dzisiaj o 17:30 info jak trafić masz w pierwszym poście. Tapniete z HGW 2
Maciasp Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Panowie mam pytanie kto mi może pożyczyć koła na hmm 2 dni
wojtas-audi Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Gdzie we Wrocławiu dobrze i cenowo ok napelniaja klime? VW t5
Rekomendowane odpowiedzi