szczuraz Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Mnie dzisiaj nie będzie. Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 a kto bedzie bo nie wiem czy mi sie opłaca jechac 50 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ja bede i akp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiti Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ja też podjadę na chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ja jestem jakiś sklep z kosmetykami do aut możecie polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ja jestem jakiś sklep z kosmetykami do aut możecie polecić? WDA(motip) na Borowskiej. http://www.wda.com.pl/sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Panowie Jest sprawa i to ważna dla mnie Jestem pasjonatem marki audi. W lipcu biorę ślub z moja uroczą kobietą i zawsze mi się marzyło że pod kościół podjedzie z 20 ładnych audi i jeden z nich zawiezie mnie i moja wybrankę na sale a reszta by jechała za nami . I tak proforma pytanie pisałby się ktoś na to w lipcu ? na mnie możesz liczyć Takie inicjatywy cieszą się dużym uznaniem:) Jeśli chciałbyś jechać cabrioletem,to mogę Ci użyczyć auta na tak specialną okazję Edytowane 5 Października 2015 przez dżejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozunia13 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Siema [emoji23] [emoji23] [emoji23] Zyje i moje 2.5 tyz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 A dobry, dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Siemanko dzisiaj ktoś coś się pojawia, bo nie wiem czy czas gospodarować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Też się zastanawiam. Nikt mi się na telefonie nie potwierdzał. Wysłane przez Tapatalk Edytowane 11 Października 2015 przez szczuraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mebleusz Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Ja bede w okolicy wiec wpadam Frekwencja dopisala Edytowane 11 Października 2015 przez mebleusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Macku co sie stalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Ja bede w okolicy wiec wpadam Frekwencja dopisala Ja kontrolnie zajechalem Po 18 jak wracałem do domu. [emoji6] Wysłane przez Tapatalk Macku co sie stalo? Starość. Kombi w dieslu i automat. Powoli szykuje sobie miejsce na cmentarzu Grabiszyńskim. [emoji2] Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Że kombi rozumiem ze diesel tez jakoś. ... ale 2,5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Koledzy gdzie w okolicy Wrocławia można zrobić aktualizację map do MMI 3G?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Że kombi rozumiem ze diesel tez jakoś. ... ale 2,5? Te emocje podczas jazdy. Dojedzie czy nie dojedzie. [emoji2] I te nocne przejażdżki przy dźwięku wycierajacych się walkow... Poezja. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Że kombi rozumiem ze diesel tez jakoś. ... ale 2,5? Te emocje podczas jazdy. Dojedzie czy nie dojedzie. [emoji2]I te nocne przejażdżki przy dźwięku wycierajacych się walkow... Poezja. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Wysłane przez Tapatalk Macku zmniejsz dawke bo przeginasz juz z tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi