szczuraz Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Tniesz dwa kable łączysz w jeden, lutujesz, izolujesz i po zabawie. Nic trudnego. Wysłane przez Tapatalk Zadzwon do mnie. Numer masz w pierwszym poscie w zakladce assistance. Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Bodajże czerwono niebieski zmostkuj z tym safe pin. Ja tak mam i hula 5 minut roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mebleusz Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Bodajże czerwono niebieski zmostkuj z tym safe pin. Ja tak mam i hula 5 minut roboty No w teorii wiem jak to powinno wygladac ale nie mam lutownicy ani skilla jesli chodzi o takie rzeczy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 A masz pin chociaż w tym miejscu z kawałkiem kabelka? Jeśli tak to mogę ci pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozunia13 Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Hejka pytanie za 100p jaki rozmiar oponki na zime do A4 B5 1.9 110KM (140KM) ? Zastanawiam się nad nokianami WR D4. Ma ktoś w dobrej cenie stalówki na sprzedaż ? Mam 16 i 15 stalowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Jutro tj. 28.11 SOBOTA organizowany jest pizza spot na bulwarze Ikara. Dokładne info wrzucę jutro po zarezerwowaniu stolików. Zapraszam wszystkich starych i nowych klubowiczów. W razie pytań numer do mnie jest w pierwszym poscie zakładka assistance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takstiven Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 szukam kogoś z Wrocławia (lub bliskich okolic) do wymiany kierownicy mf, tj. odkręcenie aktualnej i zamontowanie nowej. kodowania nie powinno być. oczywiście za opłatą. nie jestem stąd, a żaden mechanik nie ma czasu albo mi daje termin +2 tyg. ktoś by pomógł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Pisz do kaja Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Jakby ktoś potrzebował zadbana ramkę do radia to mam na zbyciu takie cudo: http://olx.pl/i2/oferta/rns-d-ramka-klawisze-panel-front-CID5-IDcQflF.html wyslane przy pomocy zdartego nankanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Jak coś mam klucz do kiery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Dobry zaś trza pić dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Za Andrzeja huehue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Chopy! Zaginął mi telefon do kaja, ktoś pomoże? wyslane przy pomocy zdartego nankanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 884 998 276 Wysłane przez Tapatalk Aktualnie spotujemy w dobrej pizzy na bulwarze ikara. Poziom -1 Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Witam. Panowie wybieram się z Śląska w sobote 14 grudnia na Wrocławski rynek na jarmark świąteczny... Proszę o podanie adresu lub wskazówek gdzie moge auto w.miare bezpiecznie zaparkować w pobliżu rynku... Pytam gdyż jeszcze nigdy nie byłem na wrocławskim rynku... Może być to parking płatny obojętne mi to jest byle w miare blisko. Ewentualnie jest jeszcze coś wartego odwiedzenia w nastroju świątecznym przy okazji wizyty na jarmarku? Myśle być w wrocławiu ok 12 do ok 21 bo jarmark ponoć jest do 21... Pozdrawiam. Naciapane z Z2 Edytowane 30 Listopada 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takstiven Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 jedź na parking narodowego forum muzyki, wjazd od ulicy krupniczej. jest aktualnie jeszcze darmowy, a do tego podziemny i monitorowany. z niego masz kilka minut z buta na sam rynek jak chcesz więcej info to google Twoim kolegą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Oprócz NFM masz parking platny na galerii dominikanskiej. Stamtąd prosta droga do rynku. Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ok dzięki panowie Pozdro Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 albo za urzędem miejskim na nowym targu. naziemny jak i podziemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Panowie gdzie we Wrocławiu jest jakiś sklep gdzie kupie silnik elektryczny? Lub jakiś pan Kazik co przewija/ naprawia silniki i sprzedaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi