szczuraz Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Na oleśnickiej kiedyś był gość Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciafirerek Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 albo za urzędem miejskim na nowym targu. naziemny jak i podziemny Fajny parking tylko kasują 5zł za godzinę ostatnio musiałem dowodzik zmieniać i odbierać to bije po kieszeni zwlaszcza jak urzednicy ruszają się jak muchy w smole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Bidzio jaki silnik Ci potrzeba? Mam kilka na stanie Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciasp Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam po długiej przerwie w Audi robiłem silnik i dużo innych potrzebnych rzeczy, więc cały czas spędzałem na garażu i warsztacie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) albo za urzędem miejskim na nowym targu. naziemny jak i podziemny Ok dzięki pooglądam na mapie co i jak i coś wybiore..dzięki ale chyba wjade w tą galerie dominikańską... Auto pod dachem ciepło przyjemnie... Szoping po drodze a według mapy pieszo na rynek ok 10 min pieszo i 750 mNaciapane z Z2 Oprócz NFM masz parking platny na galerii dominikanskiej. Stamtąd prosta droga do rynku. Wysłane przez Tapatalk Tak zrobie... Dzięki zdrówkaNaciapane z Z2 Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Bidzio jaki silnik Ci potrzeba? Mam kilka na stanie Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Do 1.5 kw na 230v około 1400 obr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Lipa, zostały mi same 360v Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Co tu sie dzieje ? :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Lipa, zostały mi same 360v Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Tez mam na 360v 3kw i jest za mocny i za duży. Kupiłem u gościa na oleanickiej. Nowy nie używany ale leżał u niego ponad rok. Dał dobra cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Panowie, mam rns-d ze zmieniarka do a4, bądź a6 ( po zmianie frontu który również posiadam) za "pincet", chyba że odbiór osobisty to 450 wyslane przy pomocy zdartego nankanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Co tu sie dzieje ? :hi: Syn marnotrawny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mebleusz Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Panowie, mam rns-d ze zmieniarka do a4, bądź a6 ( po zmianie frontu który również posiadam) za "pincet", chyba że odbiór osobisty to 450 wyslane przy pomocy zdartego nankanga chetnie bym wzial sam front do a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) front kupiłem, bo rnsd pochodziło z a6, mogę ci numer podać do gościa który sprzedaje fronty za 100 wraz z przyciskami. Edytowane 3 Grudnia 2015 przez dżejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jakbyś mógł to i mi podaj numer do tego gościa próbowałem napisać pw ale jakiś problem jest z tapatalkiem Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Jakbyś mógł to i mi podaj numer do tego gościa próbowałem napisać pw ale jakiś problem jest z tapatalkiem Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 533002900wyslane przy pomocy zdartego nankanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Panowie, mam rns-d ze zmieniarka do a4, bądź a6 ( po zmianie frontu który również posiadam) za "pincet", chyba że odbiór osobisty to 450 wyslane przy pomocy zdartego nankanga ile byś cenił bez zmieniarki ? ten Twoj RNS wisi na olx ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Panowie, mam rns-d ze zmieniarka do a4, bądź a6 ( po zmianie frontu który również posiadam) za "pincet", chyba że odbiór osobisty to 450 wyslane przy pomocy zdartego nankanga ile byś cenił bez zmieniarki ? ten Twoj RNS wisi na olx ? Już sprzedane, poszło za 400 bez zmieniarkiwyslane przy pomocy zdartego nankanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 dobry na L4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Jarek dzisiaj sobota. Dzisiaj nie pracujemy. [emoji3] Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi