nitroo Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 Ma ktoś z Was ori wzmak, nie BOSE, w B6? Mój coś zaczął słabo wspierać tył i chciałbym sprawdzić, czy to na pewno jego wina
Antybiotyk Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Cześć, nie chcę tworzyć nowego tematu, także może ktoś z Was będzie mógł mi pomóc. Wczoraj najechałem na krawędź krawężnika, efekty na zdjęciach. Gdzie najlepiej we Wrocławiu oddać tę felgę do naprawy? Trzeba chyba napawać rant, do tego prostowanie, toczenie i malowanie. Wyjdzie może drożej niż używana felga Edit: Byłem, pytałem. Robota nie warta zachodu. Gdyby ktoś miał na sprzedaż alufelgę (zdjęcie modelu poniżej) do Audi A4 B6, 16 cali, 5x112, ET42 to chętnie kupię. Edytowane 13 Lutego 2017 przez Antybiotyk
szczuraz Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Opublikowano 13 Lutego 2017 10 godzin temu, Antybiotyk napisał: Gdzie najlepiej we Wrocławiu oddać tę felgę do naprawy? Zadzwoń jeszcze do Grabowskiego na Krzemieniecką. On ma dobre ceny.
maaster Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 ta felga jak najbardziej do naprawy. powinni Ci to zrobic bezinwazyjnie i bez malowania całej felgi. robiłem kiedyś coś podobnego tylko z nie oryginalna felga to całość 150zł.
Gość Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Czy ktoś dysponujący VAGiem we Wrocławiu ma dzisiaj czas aby mi pomóc zdekodować check engine oraz zmienić język FIS na angielski?
kaju Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Pisz do kolegi @hornet - bankowo będzie miał kompa z sobą i chętnie Ci pomoże
cinkers Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Ma ktoś z Was ori wzmak, nie BOSE, w B6? Mój coś zaczął słabo wspierać tył i chciałbym sprawdzić, czy to na pewno jego wina [emoji4]Nie wiem jaki jest w b6 ale mam z b7 nie bose pod wtyczke niebieska. Jak będzie pasowala to mogę Ci porzyczyc na sprawdzenieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
nitroo Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Już się Mag do mnie zgłosił w sumie, ale z jakiej dzielnicy jesteś jak coś?
Hardjack Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Co do felg. Oddałem dzisiaj swoje do renowacji (prostowanie, wypełnianie ubytków poprzez napawanie, szlifowanie, usunięcie starej warstwy i malowanie) do firmy ProstaFelga na Bielanach. Poczytałem teraz opinie i złapałem się za głowę. Część z nich tak jakby się zgadza według mojej opinii i teraz nie wiem co robić... Miał ktoś styczność z tym Panem? Cena za usługę wydaje się być wysoka, ale co prawda widać, że gość zna się na rzeczy i podchodzi fachowo do tematu, tylko te ceny. Najbardziej zdziwiło mnie, że on bierze 80 zł za usunięcie starej powłoki z sodowaniem + 130 zł za malowanie proszkowe + chyba dodatkowa warstwa lakieru za 50 zł od felgi. Oczywiście w tej usłudze, to on zapewne tylko pośredniczy. No i długo nie musiałem czekać, kilka minut po 9, a Pan dzisiaj do mnie dzwoni i mówi że ta farba którą wybrałem zdrożała o 100% w Niemczech i cena malowania będzie droższa o 100% Edytowane 21 Lutego 2017 przez Hardjack
emay Opublikowano 21 Lutego 2017 Opublikowano 21 Lutego 2017 Drogo drogo i jeszcze raz drogo. Trzeba było jechać do malowaniefelg.com na maslicach.
Hardjack Opublikowano 21 Lutego 2017 Opublikowano 21 Lutego 2017 Już właśnie jestem tam dogadany. Tyle, że gość twierdził że już je wrzucił do kwasu i bardzo się upierał, aby je pomalować, ale zrezygnowałem. Ma mi je oddać wyprostowane i ze zdjętą powłoką.
moglaj80 Opublikowano 21 Lutego 2017 Opublikowano 21 Lutego 2017 siemka czy macie jakiś naprawdę dobry warsztat we Wrocławiu lub okolicy chciałem olej wymienić w tiptronicu?
botshek Opublikowano 21 Lutego 2017 Opublikowano 21 Lutego 2017 4 godziny temu, moglaj80 napisał: siemka czy macie jakiś naprawdę dobry warsztat we Wrocławiu lub okolicy chciałem olej wymienić w tiptronicu? Vagtune Oborniki
cinkers Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Dnia 20.02.2017 o 23:45, nitroo napisał: Już się Mag do mnie zgłosił w sumie, ale z jakiej dzielnicy jesteś jak coś? Krzyki - okolice Hubskiej. Kur... napisałem pożyczyć przez rz Człowiek się starzeje już chyba...
nitroo Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Będziemy w kontakcie, bo do Maq mam o wiele bliżej. Odezwę się, ale dzięki za chęci
ArkadiuS Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 siemka czy macie jakiś naprawdę dobry warsztat we Wrocławiu lub okolicy chciałem olej wymienić w tiptronicu? Ecuproject
emay Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 15 godzin temu, moglaj80 napisał: dzięki Bardzka 30 CK-Project. https://www.facebook.com/CK-Project-770283623108308/?fref=ts
TimonWro Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Witam, szukam kumatej osoby z vag'iem do a4 b7, ktora pomoze zlogowac 1.8T pod katem nieszczelnosci dolotu i sprawnosci turbo Bylby ktos chetny poswiecic chwile ? Edytowane 26 Lutego 2017 przez TimonWro
Rekomendowane odpowiedzi