hornet Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Czy w dniu wczorajszy ok 18:00 na Legnickiej to oktoś od Nas zapierdzielał ?? Na pl Jana Pawła tek pięknie wjeba...łby się że szok .... Kolejny miszcz prostej :polew:
Patrox Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Witam wszystkich, z chęcią w najbliszym czasie spotkałbym się z Wami ale za chiny nie wiem czy we Wro jest tak mało audi w klubie czy frekfencja jest taka czy taka pogoda? Pozdrawiam :) :)
KrzyHo Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Chłopaki a do której tak sobie czekacie w samotności?? Jutro o 17:50 kończe zajęcia na polibudzie i z kolegą bym wpadł dwiema srebrnymi A4, tylko nie wiem jak tam dokładnie dojechać (ale mam GPS ) i na którą bym tam dotarł. Jak damy rade to podjedziemy zobaczyć ale nie obiecuję.
KrzyHo Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 tylko nie wiem dokładnie o której będę jechać, czy wcześniej zajęcia się nie skończą, także ciężko mi powiedzieć. Jakoś dojadę spoko, ale dzięki za oferty pomocy.
alex76 Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam wszystkich mam nadzieję, że mogę jeszcze dołączyć do spociku na tę niedzielę?? Pozdrawiam
hornet Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Jasne, śmiało. Info w pierszym poście.
alex76 Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Tak już zauważyłam, mapkę też oglądnęłam ) mam tylko nadzieję, że trafię ...
hornet Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Tak już zauważyłam, mapkę też oglądnęłam ) mam tylko nadzieję, że trafię ... Dasz radę. Jak będziesz jechał od ostatniego grosza w stronę milenijnego to wal na światłach w prawo a później w lewo i już do końca. Nie da się nie trafić.
alex76 Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Wiesz, nie znam za bardzo Wrocławia ... jeżeli będę jechała to od ul. Legnickiej od strony chyba BP i mam się kierować jak na giełdę czy dalej jechać na światłach prosto??
hornet Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Wiesz, nie znam za bardzo Wrocławia ... jeżeli będę jechała to od ul. Legnickiej od strony chyba BP i mam się kierować jak na giełdę czy dalej jechać na światłach prosto?? Jak będziesz jechała legnicką od rynku to koło BP skręcasz w prawo. Na kolejnych światłach znowu w prawo. Następnie będziesz miała skrzyżowanie i walisz w lewo i do końca. [br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 14:27_________________________________________________ Dzień Dobry Hornet w Stolicy DLN Siema siema A tak we stolicy DNL. Przeprowadziałem się. Mam nadzieję że będzie okazja spotkać się przy bo słyszalem że chodzą pogłoski że ja lubię pochlać
hornet Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Przetestujemy Cię w SPIŻu Ojjjj już nie mogę się doczekać
Tomeks Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 cześć panowie,potrzebuję wasze pomocy,mam takie pytanko: dzisiaj jadę do Katowic,potem autostradą A4 do Wrocławia i tam spotykam się z bratem,który będzie jechał z Bolesławca(też autostradą),plan jest taki: spotykamy się na A4 na wężle bielańskim,ale wtedy żeby jechać na Gdańsk trzeba przejechać cały Wrocław,jest jakiś sposób żeby ominąć to piękne,ale z pewnością zakorkowane miasto?
KrzyHo Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Raczej ominąć sie nie da, obwodnicy nie ma, a jechać wioskami wokół Wrocławia to nie ma sensu. Lepiej jechać normalnie przez miasto, jak się trafi w dobrą porę to da sie łatwo przejechać przez Wrocław.
freon Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zależy która godzina to noc? Bo po 21 jedziesz bardzo ładnie. Sądzę, że kierunek Poznań / Warszawa (zależy którędy jedziesz) będzie epizodem 20 minutowym... i po Wrocławiu.
Yelo Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Jak mieszkałem we Wrocku, to koło 11-12 było znośnie, nie bez korków ale do wytrzymania.
Rekomendowane odpowiedzi