Tomeks Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 przez Wrocław ok 17-18,także pewnie korki ,ale jak niema sensu omijać to ciśniemy miastem ,miasto piękne to warto,byłem 3 tygodnie temu,rewelka,europa przez duże E dzięki za pomoc i pozdro,właśnie wyruszam
alex76 Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Dziękuję kolego teraz już wiem jak jechać Wiesz, nie znam za bardzo Wrocławia ... jeżeli będę jechała to od ul. Legnickiej od strony chyba BP i mam się kierować jak na giełdę czy dalej jechać na światłach prosto?? Jak będziesz jechała legnicką od rynku to koło BP skręcasz w prawo. Na kolejnych światłach znowu w prawo. Następnie będziesz miała skrzyżowanie i walisz w lewo i do końca. [br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 14:27_________________________________________________ Dzień Dobry Hornet w Stolicy DLN Siema siema A tak we stolicy DNL. Przeprowadziałem się. Mam nadzieję że będzie okazja spotkać się przy bo słyszalem że chodzą pogłoski że ja lubię pochlać
hornet Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Dziękuję kolego teraz już wiem jak jechać Spokojnie Ja też na początku nie potrafiłem się poruszać po Wrocławiu. To miasto do jazdy jest proste, tylko nie trzeba się nim przerazić. Legnicka jest jedną z głównych wrocawskich dróg.... dasz radę.
alex76 Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 hehe ... Wrocław mnie nie przeraża tutaj robiłam swoje prawko :> fakt, że czasami trudno znaleźć jakąś ulicę ale dziękuję za słowa otuchy Dziękuję kolego teraz już wiem jak jechać Spokojnie Ja też na początku nie potrafiłem się poruszać po Wrocławiu. To miasto do jazdy jest proste, tylko nie trzeba się nim przerazić. Legnicka jest jedną z głównych wrocawskich dróg.... dasz radę.
hornet Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 alex76 - masz B8? W opisie jest .....
freon Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 alex76 - masz B8? W opisie jest ..... Dlatego zapytałem, bo jak napiszę że mam RS4 to nie znaczy że je mam... A idąc dalej, chętnie bym je obejrzał w Moja A4, lub jeszcze bardziej na spocie. Bo Wojtanowicz nie pozwala wsiadać do środka w swoim saloonie.
freon Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 brawo Freon myślałem że Jej nie ma (Śnieżynki tej), bo jak patrzyłem niedawno to nie było piękny dowód na nie stosowanie zasady, najpierw czytaj potem pytaj... I to pewnie dlatego Alex pytała się mnie nawet na PW jak się wstawia zdjęcia...
alex76 Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 tak mam B8 alex76 - masz B8? [br]Dopisany: 19 Listopad 2008, 21:41_________________________________________________A to kolega chce sobie w mojej tyłeczek pogrzać ?? :gwizdanie:hmm ... no dobrze ja nie Wojtanowicz :> alex76 - masz B8? W opisie jest ..... Dlatego zapytałem, bo jak napiszę że mam RS4 to nie znaczy że je mam... A idąc dalej, chętnie bym je obejrzał w Moja A4, lub jeszcze bardziej na spocie. Bo Wojtanowicz nie pozwala wsiadać do środka w swoim saloonie.
freon Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Pogrzać nie. Ale chętnie zobaczę.
alex76 Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Mam nadzieję, że odczułeś żart w mojej wypowiedzi poprzedniej?
alex76 Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 jej powiadasz??? hmmm ... a jak powiem, że nie mam skór ... chcę dotknąć Jej skóry...
freon Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zatem po prostu posiedzę i sobie z Nią porozmawiam. Tak też jest miło.
alex76 Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Posiedzieć zawsze można ... mam nadzieję, że ja Wasze też będę mogła pooglądać )))
freon Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 W ten weekend jeśłi będziesz, to przyjadę Jeep'em, a jak w następne, to wtedy Volvo 7700. Ale na pewno będziesz mogła zobaczyć. Na tym polega spot, chwalić się i oglądać
alex76 Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 OKI ... myślę, że na ten przyjadę ale kolejny chyba nie bo szkoła
wojtas-audi Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Dlaczego piszesz ze Wojtanowicz nie pozwala ? Sam siedzialem z przodu, z tylu, zadnych problemow ....
christ-off Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 witam. Pytanie podstawowe jak w kazda niedziele bedzie ktos czy nie?? czy znowu bede siedzial z ludzmi z AKP wypatrujac jakiejs A4?
Rekomendowane odpowiedzi