Gniady Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Ide do karfura po skrzydełka i sześciopak-sobota.Szczurek może byc dobrze.
szczuraz Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 zjedz i wypij za mnie ... Raz w tygodniu wypada sobota a tu zawsze kur... coś zastanawiam sie nad tymi lampami bo gość dał dobrą cenę. Dzwoniłem niby nie są uszkodzone i daje wkłady pod żarówki. W poniedziałek kończy się aukcja to zobaczymy czy się będą o nie bili .
qrczak91 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 te lampy... może być ładnie może nie aż tak ładnie, jak na białym, ale też powinno być ok
hornet Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Na moje oko to do srebrnego tylko ori. To będzie dziwnie wyglądało. Jest B7 avant na forum z takimi lampami i chyba srebrny i jakoś to nie gra... zaraz poszukam wątku. Znalazłem.... A tu cały wątek.http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=174421.90
wojtas-audi Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Niee dawaj takich lamp Jezeli to 2 lift, nic ciekawszego nie ma do b5 póki co .....
smołkers Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Pany macie namiar na kogoś kto handluje dywanikami samochodowymi :-)? Potrzebowałbym do b6 coś ...
qrczak91 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 możliwe, że mnie nie będzie dzisiaj. Po 16 spodziewam się gości i raczej do 18 się nie wyrobimy. Poza tym, auto jest niesprawne po powrocie z warsztatu nie mam kierunkowskazów, awaryjnych ani żadnego oświetlenia (poza światłami dziennymi). Może jakiś przekaźnik... namiaru na dywaniki niestety nie posiadam
Gniady Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 możliwe, że mnie nie będzie dzisiaj. Po 16 spodziewam się gości i raczej do 18 się nie wyrobimy. Poza tym, auto jestjavascript:void(0); niesprawne po powrocie z warsztatu nie mam kierunkowskazów, awaryjnych ani żadnego oświetlenia (poza światłami dziennymi). Może jakiś przekaźnik... namiaru na dywaniki niestety nie posiadam Polecałem Ci mechanika [kolege] solidniejszego i tańszego
hornet Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Pany macie namiar na kogoś kto handluje dywanikami samochodowymi :-)? Potrzebowałbym do b6 coś ... Jedź w niedzielę na giełdę samochodową. Jak się wchodzi na nią to stoją z dywanikami. Do wyboru do koloru.
Spartan_Wroc. Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Ma ktoś jakieś informacje/doświadczenia z warsztatem zajmującym się skrzyniami biegów na rakowieckiej? Mam zamiar oddać tam auto bo skrzynia złapała tryb awaryjny... Jak na razie byłem tam na diagnozie (jakiś elektromagnes robi zwarcie i lewarek do wymiany...szacowany koszt 450zł) i umówiłem się na wtorek, ale wcześniej chciałbym zasięgnąć informacji na temat tego warsztatu
szczuraz Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 ojciec robił tam automata i nie miał zastrzeżeń. Gniady zjechałem do wro dopiero o 0:40 więc już nawet nie dzwoniłem ...
Spartan_Wroc. Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 ojciec robił tam automata i nie miał zastrzeżeń. Ok, dzięki za odpowiedź
szczuraz Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 kto będzie dzisiaj ?
Rogass Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Pany macie namiar na kogoś kto handluje dywanikami samochodowymi :-)? Potrzebowałbym do b6 coś ... MCM mroziński na slężnej koło stacji shell.
szczuraz Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 07:23_________________________________________________pany moje zimówki na alusach ATS 15 cali idą pod młotek jakby kogoś interesowało to dzwonić jutro lecą w giełdę. Potrzebne mi siano na zderzak ze spryskami
wroclav Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Pany macie namiar na kogoś kto handluje dywanikami samochodowymi :-)? Potrzebowałbym do b6 coś ... SiemaNaprawdę polecam do b6 ori dywaniki a nie podróby. Jak zagadasz na forum , to ktoś z rabatem weźmie Ci z Aso taniej niż podróby na Allegro Za gumowe przody płaciłem w Aso bez rabatu ok 120 pln Za porządne podróby zapłacisz 100 Jak kupisz gówno na giełdzie za 50 pln, będziesz klął po miesiącu. Często na forum pojawiają się prawie nówki, zagadaj do Siemiana Pozdro PS Ziomy ,dawno mnie nie było ale postaram się w końcu podlecieć na spota .
szczuraz Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 zbieraj rodzinkę i wpadaj
wroclav Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 zbieraj rodzinkę i wpadaj No co TyTo ma być relax
Gniady Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 zbieraj rodzinkę i wpadaj No co TyTo ma być relax E tam nie narzekaj .
Rekomendowane odpowiedzi